Čaute! Abych dál neplevelila fórum o letenkách na Bali, zakládám tady tohle. Kamarádi chtějí cestovat a mít hezký fotky na  IG, ale když mají dát i pár stovek za letenky, nebo plánovat dál jak dva měsíce dopředu, je to problém a nikdo se mnou nikam nechce. K věci. Hledám někoho, kdo se ke mě přidá na mou první cestu do Asie. V cestopisech narážím na Bali, Srí Lanku, Laos, a to se mi vcelku líbí, ale nemám jedno konkrétní místo, kam bych chtěla a nic jiného nepřipadá v úvahu. Chci jet lowcost s příručákem. Žádný kraviny s sebou a poplatky za odbavený kufr. A protože je to celoroční předsevzetí, je mi jedno kdy, ale protože mám přísně hlídanou docházku do školy, tak nejlepší samozřejmě o prázdninách. Ano, bohužel vím, jak fungují ceny v hlavní sezóně, co se s lowcost moc nepotkávají. Něco o mně. Taky chci mít hezký fotky na instagram, takže klidně pojedu s jedním náhradním trikem (kecám), ale můj foťák jede prostě taky. Klidně budu vstávat na východ Slunce pro hezký fotky. Je mi 19, v květnu ale už budu CETka! Jsem v prváku na vysoký. Funguju především v krajích: Královehradecký, Pardubický a Zlínský. Moje přezdívka Antiplasťák je sice všeříkající, ale vím, co se děje v Asii. Plasty všude, a přesto (proto?) tam chci jet. Přijdu si nekonfliktní do chvíle, než dostanu hlad. To jde do tuhýho. Jsem zadaná, tudíž nehledám vztah, bokovku, nebo příležitostné povyražení, to fakt ne.  (Ve skupinách na fb se to občas zvrhne v trochu jinou seznamku. Tak jen pro ujasnění, že opravdu hledám člověka (lidi) s VÁŠNÍ pro CESTOVÁNÍ.)Myslím, že je to v tuhle chvíli vše. Pokud jsi dočetl/a až sem, zanech prosím komentář, kam jsi/bys odjel na svou veeeelkou první cestu do Asie.Díky!Edit, díky za připomínky niemandos. :) Pokud by to mělo být během školy, můžu maximálně na dva kalendářní týdny + třeba víkend. V létě nám zkouškové končí v půlce června, takže to bych klidně letěla na měsíc... sice červenec není nic moc, ale škola je vymodlená a vyhodit se nenechám. A k mému příteli. Hledám parťáka na cestování, toho na život už doma mám. Věříme si a respektujeme se, já s jeho bandou kamarádů a kamarádek nemám problém, stejně jako on chápe a respektuje můj tvrdohlavý nápad s cestou do Asie.  V tuhle chvíli má ale jiné priority, do Asie chce taky, ale ne letos (narozdíl ode mě.) A nejsem jeho majetek, jsme si rovnocenní, takže jsem se nemusela ptát, jestli mě pustí. Stejně tak, jako parťák nemusí být chlap, ale i holka.  .

Pojeď se mnou do (JV) Asie. (Stále hledám :D )

Založila ve fóru Hledám spolucestujícího

Leonard napsal(a):

podle mě je Anet padrino a tohle je jeho největší trollovací úspěch :)

jako ze se na tuto akci pripravoval ~6 let vytvarenim realnyho fb profilu a celyho pozadi uctu Anet na cestujlevne? To snad ne :) 

0 Citovat

cali napsal(a):

Tak jsou kluci, holky a Feryna... A ten/ta/to  holky znásilnit uměl :-)

Jet s timto do JV Asie, tak bych hlasoval pro moznost, aby byla Anet ta, ktera to opusti nekde v dzungli 😃

0 Citovat

Jak nepočítá, mně se to stává docela často, člověk se občas ne někoho usměje, občas podrží dveře, dá přednost a ty holky potom očekávají něco víc. A nemusím dodávat, že až na čestné výjimky jsou to většinou slečny a dámy o které zájem vůbec nemám. Není to potom mnohdy nic příjemného, zejména pokud jsme nuceni spolu z nějakých důvodů společně trávit čas.

0 Citovat

LuckyB napsal(a):

Jen tak pro doplnění, protože to tu nezaznělo - to vážně nikoho nenapadlo, že i když pojede s holkou tak to není záruka toho, že to na ni taky nezkusí a pak to pojede podle scénáře standardizovaného chlapa by monca.cz ;) Jasně, mnozí namítnou že je ta šance je minimální, ale máme genderově korektní dobu takže si myslím, že by to tu mělo zaznít ;p

Baca12 tu genderově vyrovnaně zmínil tu indulonu. Jinak obávat se frustrace spolucestující ženy, že se jí její záměr nevydařil a že se proto během cesty rozejdou, nebo dokonce znásilnění od ní Anet nemusí.

0 Citovat

Ano, jsem troll! :D 

Několikrát vypátraný fb profil  to jen potvrzuje. 

Uznávám, že je blbý nápad jet takhle daleko s cizím chlapem, ale já nikde nenapsala, že to musí být chlap. Sháním parťáka = holka, co s sebou nepotřebuje čtyři páry růžovoučkých sandálků na podpatečku... 

ale je fakt, že kdybych hned do úvodního příspěvku napsala, že sháním parťačku, asi by to bylo další mrtvý téma, který by rozhodně nemělo 200 příspěvků. 
Jinak - do zpráv se mi už pár lidí ozvalo, a hádejte co? Všichni jsou mužského pohlaví. :) 


0 Citovat

No nevím, kde bereš tu jistotu...

Když si někdo říká Karel a tvrdí że má penis ještě neznamená že je to chlap.

0 Citovat

Ještě jeden rychlý postřeh ze strany, která je tu tolikrát zmiňována a zatracována - mladý, nezadaný nadrženec :-D 

Na dovču pojedu s holkou jen za předpokladu, že počítám s tím, že něco bude. Pokud by nebylo, tak budu nasranej a neměl bych důvod trávit další večery společně, možná ještě tak přes ty dny na společné turistice.

Abych přidal jednu zkušenost - přes cestovatelskou seznamku jsem jednou s úplně cizí holkou vyrazil na eurovíkend - potkali jsme se na letišti. V reálu byla protivná, totálně introvertní a strašně divná. Po prvním večeru, kdy jsem ani neměl chuť nic zkoušet, jsme se rozdělili a další den a noc strávili sami, respektive já šel hledat holku "jinde". 

Jestli toho kluka přestaneš bavit a zapne si po pár dnech v JV Asii Tinder, tak už ho po zbytek pobytu neuvidíš - asiatky budou stejně zábavné a zajímavé jako ty a navíc po něm budou toužit i jinak.

Abych přinesl i slova útěchy - ano, existují i kluci, kteří by to na tebe nezkusili a možná by si to i užili, znám takové. Ale počítej s tím, že to bude stydlivej introvert, a ne rozjetej charismatickej vtipnej týpek, kterýho hledáš, aby to cestování bylo zábavnější. 

 
0 Citovat

Draku, zapomnel jsi na to nejdulezitejsi info. Nasel jsi na tom eurovikendu holku “jinde”? 😅

0 Citovat

Myslim, ze nas tady vsechny zajima, jestli Anet nakonec s nekym pojede, zda s klukem a hlavne jestli to na ni "zkusi" Dej vedet;) 

0 Citovat

Když Martinovi stálo za to se zaregistrovat, aby mohl napsat tento příspěvek, napadlo mě, že cesta Anet má s ohledem na zájem vyvolaný pouhým inzerátem potenciál k tomu, aby vydělala i nějaké peníze, které se budou na cestách jistě hodit.

Anet, založ si blog a chlapsky se tu zavaž, že pojedeš s chlapem, ale ne s nějakým uťáplým týpkem, gayem nebo silně věřícím. Tam můžeš psát podrobnosti o probíhajících seznamovacích víkendech (tady akorát naznačíš, že tentokrát to opravdu stojí za přečtení). A hlavně se budeme všichni těšit na pravidelné zpravodajství z Bali nebo kam pojedete. Samozřejmě je třeba zvolit správný typ spolucestujícího tak, aby se s prominutím vlk nažral a koza zůstala celá (vlkem myslím čtenáře blogu). Když jsi na marketingu, určitě vymyslíš, jak rozšířit publikum i mimo tento web. Možná pak tuto zkušenost využiješ i v nějaké své seminární nebo bakalářské práci.


@Danla_D: "Rozjetej charismatickej vtipnej týpek" se hodí na balení holek, proti čemuž je teď Anet podle svých slov imunní. Naopak pro stydlivého introverta je pozvání od slečny do manželské postele situace, k jaké se jindy jen tak nedostane, takže právě proto by ji mohl zneužít.

0 Citovat

Já sem po sedmi měsících hodím takový malý update... 

Napsala jsem do cestovatelské seznamky, někteří z vás možná příspěvek četli, a ozvala se mi asi triliarda lidí. Včetně chlapů, o které stále nestojím, ale vypadá to, že slečna vyjde. 

A všem díky za rady, nad blogem budu uvažovat. :D :) 

0 Citovat

Zkus hned videoblog...

0 Citovat

Anet napsal(a):

Já sem po sedmi měsících hodím takový malý update... 

Napsala jsem do cestovatelské seznamky, někteří z vás možná příspěvek četli, a ozvala se mi asi triliarda lidí. Včetně chlapů, o které stále nestojím, ale vypadá to, že slečna vyjde. 

A všem díky za rady, nad blogem budu uvažovat. :D :) 

I slečny můžou být na slečny :D Tak bych se neradoval předčasně.
0 Citovat

Lesbicky vlog ole :)

0 Citovat

Já toto čtu poprvé, hodně se bavím. Vůbec nic ve zlém k žádnému přispěvateli, ale fakt výživné čtení.

0 Citovat

Čaute, tak mám zase malý update. Zahrávám si s myšlenkou, že fakt pojedu sama. Ty lidi mě už přestali bavit... Chce to jet, ale pak radši neodepíšou.🤦‍♀️

0 Citovat

Anet napsal(a):

 Ty lidi mě už přestali bavit


tvojich pat minut slavy uz pominulo...
0 Citovat

Moje nejvetsi nocni mura - travit s nejakym kretenem z internetu 3 tydny nekde v Asii :D - moje kamaradka takhle vyjela s nejakym divnotypkem z kurzu Japonstiny na nekolikatydenni trip po JP a nestacila se divit - uz je to par let dozadu a porad v hospode taha z rukavu nove historky co za sociopatickeho dementa to bylo :D


Uprimne bych neletel ani zadarmo s nekym cizim - jed radsi single do hostelu.. I s dobryma kamaradama litam na 3-4-5 dnu max, je to tak akorat, na dyl akorat s rodinou :)
0 Citovat

Nejdřív si udělej dobré kamarádky a pak s nimi cestuj. Obráceně to až tak moc nefunguje, resp. pravděpodobnost úspěchu je menší.

0 Citovat

game over, zas sa zacina rovnaka diskusia, fakt nechapem o co tejto dievcine ide

0 Citovat

Třeba ještě někoho najdeš, ale jak jsem psal začátkem tohoto vlákna, když se parťák nezadaří, vždy se můžete rozejít a cestovat sami. Možná by sis pak našla v hostelech někoho jiného (nebo skupinku), s kým byste cestovali dalších pár dní nebo týdnů společně. Po přečtení tvého cestopisu Roadtrip na jih. Bez auta. (moc pěkně sepsaný) soudím, že cestu po JV Asii nebo Srí Lance v pohodě zvládneš i sama. Možná zjistíš, že je to tak nejlepší (aspoň za situace, kdy s tebou nechce nebo nemůže jet partner a dokud nebudeš mít spolehlivou spolucestující, se kterou si budete rozumět).

0 Citovat

Tak nevím, co bych jako otec snášel líp. Jestli to, že mi dcera po Asii trajdá sama, nebo s lidmi, které vůbec nezná, nebo zná chvilku. :-)  

0 Citovat

kickass1 napsal(a):

moje kamaradka takhle vyjela s nejakym divnotypkem z kurzu Japonstiny na nekolikatydenni trip po JP a nestacila se divit - uz je to par let dozadu a porad v hospode taha z rukavu nove historky co za sociopatickeho dementa to bylo :D

V těchto situacích mě vždycky zajímá, jak by celou situaci popisovala ta druhá strana :-)

0 Citovat

Liborek napsal(a):

V těchto situacích mě vždycky zajímá, jak by celou situaci popisovala ta druhá strana :-)

👍

0 Citovat

Rajda jedna...

0