Ahoj, jsme dva mlady kluci 35 let, uvitame pokud se nekdo prida na cestu pres Kolumbii do Ekvadoru Brezen az Duben 2019. Plan se da domluvit. Spise low cost, batuzkari, busem apod. Medicina v pralese, vulkan, poust, vykoupani, mesto atd. Je treba pocitat cca mesic tj 31 – 32 dnu ne min. Pisnete na email: deadlybeyond (zavinac) gmail com . Letenky jeste se nekupovali, da se domluvit.  .

Kolumbie a Ekvador 2019 hledame lidi backpackers

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

4 reakce

Ahoj,

jsme dva mlady kluci 35 let, uvitame pokud se nekdo prida na cestu pres Kolumbii do Ekvadoru Brezen az Duben 2019. Plan se da domluvit. Spise low cost, batuzkari, busem apod. Medicina v pralese, vulkan, poust, vykoupani, mesto atd. Je treba pocitat cca mesic tj 31 – 32 dnu ne min. Pisnete na email: deadlybeyond (zavinac) gmail com . Letenky jeste se nekupovali, da se domluvit.


0

Já bych se ráda přidala, Kolumbie a Ekvádor jsou můj sen.

0 Citovat

Doufejme, ze na nakup letenek neni uz pozde ...

A ja myslel, ze by snem pro Nadezdu byla spise sousedni Venezuela se spravedlivou spolecnosti ...
0 Citovat

Tohle si nemůžu nechat utéct - 2 koloušci, vášnivé noci, karibský rum, kokain to je kombinace která mě vždy dostane, až to pořádně roztočíme a vše utratíme, tak možná skončíme v té Venezuele, obdivovat tu jejich utopickou dokonalost, kde i peníze jsou zbytečné, stejně si za ně není co koupit.

0 Citovat

Me ted zaujala akce s turkish z vie do bogoty za cca 11500,- 

Termín 23.2 - 8.3 

Zatím jsem teda sám :))) 

0
4 reakce