Ahojte, hledám tu někoho kdo by se mnou šel do ted aktuální nabídky levných letů na Seychely. Je mi 27 let a nemám s kým cestovat. Budto lidi nemají peníze nebo čas, a to je pořád dokola a já se tak nikam nepodívám a cestovat se mi samotné nechce. Takže pokud by tu někdo měl zajem o cca 10 dní u moře i s poznavačkou tamní přírody,potápění atp.tak se nebráním setkání,klidně i skupina nebo pár at je sranda  .

Seychely říjen nebo listopad

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

8 reakcí

Ahojte, hledám tu někoho kdo by se mnou šel do ted aktuální nabídky levných letů na Seychely. Je mi 27 let a nemám s kým cestovat. Budto lidi nemají peníze nebo čas, a to je pořád dokola a já se tak nikam nepodívám a cestovat se mi samotné nechce. Takže pokud by tu někdo měl zajem o cca 10 dní u moře i s poznavačkou tamní přírody,potápění atp.tak se nebráním setkání,klidně i skupina nebo pár at je sranda smiley

0

Fotka by byla...? smiley

0 Citovat

Ideálně asi druhá půlka listopadu a jedu. Určitě bych chtěl poznat co nejvíc = rozdělit pobyt do co nejvíc oblastí, resp. ostrovů. Samozřejmě v rámci zachování rozumné ceny smiley

0 Citovat

ahoj,

kdybyste chteli tip na levne ubytovani na mahe nebo la digue, ozvete se. Byli jsme tam minuly rok v srpnu a byla to nadhera, ta priroda tam je proste uchvatna.

email: vikule@seznam.cz

0 Citovat

Hoj, no ja bych teoreticky jela...! smiley 30, Praha

0 Citovat

Tak kdo jede a kdy? Dave co ty? Ta druhá půlka listopadu by asi šla

Chtěl bych cca 2 týdny rozložit mezi Mahé, Praslin a La Digue

0 Citovat

Ahoj, na kolik to může vyjít celkem? Dík.

0 Citovat

Já bych také třeba jel, 27 let, Praha..Kdyžtak SZ, abychom se domluvili a poznali, třeba přes FB, náký fotky, atp...

0 Citovat

Ahoj,
ja jsem urcite pro, 2 tydny jsou super. Akorat bych cestoval po vlastni ose z DE (s Etihad, mam tam slevu na svou osobu), pokud by to nevadilo. Jak jste se teda rozhodli? Jinak vek v tu dobu 26 smiley, puvodem z okoli Prahy, ted pracovne v Nemecku, Dortmund.

Ondra

0
8 reakcí