Ahojte, nechcete niekto vypadnúť na celý apríl niekam preč ? Alebo aj na kratšie… Maroko, Jordánsko, Eurotrip, Blízky Východ, Centrálna Ázia alebo čokoľvek ? Som z Prešova a mám 22 rokov, ale píšte ktokoľvek. Môžte nechat email alebo FB, ozvem sa. .

KDEKOLVEK VYPADNUT NA CELY APRIL

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

12 reakcí

Ahojte, nechcete niekto vypadnúť na celý apríl niekam preč ? Alebo aj na kratšie… Maroko, Jordánsko, Eurotrip, Blízky Východ, Centrálna Ázia alebo čokoľvek ? Som z Prešova a mám 22 rokov, ale píšte ktokoľvek. Môžte nechat email alebo FB, ozvem sa.

0

A máš ji na krku, třeba do Nursultanu ... čest výletu!

0 Citovat

Sorry, ale nepochopím nikdy toto hľadanie vopred. Bookni hostely a letenky, a niekoho v tých destináciách nájdeš. Keď už budeš v hosteli niekde v Jalalabade, tak na chujov zo stagparty nenarazis, ale na osoby s podobnými záujmami. 

0 Citovat

Daniel Jobko napsal(a):

z akej party?

:D pobavilo

0 Citovat

https://cs.bab.la/slovnik/anglic...stag-party  ;-)

0 Citovat

Daniel Jobko napsal(a):

z akej party? pises hluposti....

Tonic nepise blbosti, vazne v hostelu se da poznat i nejaka ta hezka a i exoticka slecna 😀 myslim, ze lepsi, nez hledat tady nekoho

0 Citovat

Proč to Martě kazíš? Už ho měla na lopatě...

0 Citovat

Ja bysom sa takisto rada pripojila, mozeme byt traja.

0 Citovat

A kterej je ten jedinej normalni prispevek, prosim? 😃

Btw ja z toho nejsem moudrej. Chces soferovat, jet na blizky vychod, do asie, nebo cokolvek? Takhle se ti ten partak nebude hledat snadno. 

0 Citovat

Jistě ten můj...

0 Citovat

Skús viaceré zoznamovacie .... a PRIDAJ sa aTI k niekomu (v tomto prípade jednoduchšie,keď ti je jedno kde) dobrý výber prajem!!!

0 Citovat

Až teraz je tam ten "normálny"

0 Citovat

Sorry, ak som včera pôsobil arogantne, možno kombinácia gruzínskeho koňaku a vyvrtnutého členku v Tbilisi. Ja som to myslel v dobrom, mne sa to už viackrát podarilo dobre pocestovať na pár dní so spolubývajúcimi z hostela - od Vancouveru cez Vilnius a Tiraspol po Čínu. Ono sa ťažko radí ak nemá človek kompletné info.

0
12 reakcí