Zdravím vospolok. Znovu si dovoľujem sem hodiť link na svoj trip - kombinovanú návštevu Černobyľu a gruzínskej Čiatury so starými lanovkami, ktoré držia asi už len silou vôle . Zvládli sme to za 5 dní a prišlo mi to ako veľmi fajn depresívne kombo na začiatok jari. Jedine škoda, že mi nevyšiel let s Vanilla Sky. Po druhýkrát.https://tonicove.sk/cernobyl-a-ciatura/Náklady:Letenky Wizz+UIA - 55 euro osobaUbytko - 7-10 euro na osobu, najma Tbilisi mi pride velmi lacneCernobyl cez Solo East - cca 80 euro osobaAuto cez cars4ent.ge - 53 euro na 27 hodinBenzin - asi 30 euro, 20 litrov na 100km ten Nissan zral urciteTaxiky - od 27 centov po 8 euro  .

Černobyl a Čiatura (so štipkou Kyjeva a Tbilisi)

Založil ve fóru Cestopisy

3 reakce

Zdravím vospolok. Znovu si dovoľujem sem hodiť link na svoj trip - kombinovanú návštevu Černobyľu a gruzínskej Čiatury so starými lanovkami, ktoré držia asi už len silou vôle . Zvládli sme to za 5 dní a prišlo mi to ako veľmi fajn depresívne kombo na začiatok jari. Jedine škoda, že mi nevyšiel let s Vanilla Sky. Po druhýkrát.

https://tonicove.sk/cernobyl-a-ciatura/


Náklady:

Letenky Wizz+UIA - 55 euro osoba

Ubytko - 7-10 euro na osobu, najma Tbilisi mi pride velmi lacne

Cernobyl cez Solo East - cca 80 euro osoba

Auto cez cars4ent.ge - 53 euro na 27 hodin

Benzin - asi 30 euro, 20 litrov na 100km ten Nissan zral urcite

Taxiky - od 27 centov po 8 euro 


0

To áno, našťastie mám ani po 10 mesiacoch nezmenili žiadny let, či už UIA, alebo Wizzair, čo už je skôr raritou. Ale nám pocit, že už aj UIA riedi dostupnosť low-cost tarifu a už sa nedá vybrať z toľkých dátumov ako voľakedy.

0 Citovat

asi ano, no nevadi, stale sa da nieco najst. Zaujimave ze napr. u Kisineva to otocili, drahsie letiet z Kyjeva do KIV ako naspat.

Ale uz aj zvysili ceny 25 euro tam, 20 naspat, mam pocit ze to byvalo lacnejsie

0 Citovat

pozri Skyup, ten mal fajn ceny z Odesy aj cez leto

0
3 reakce