Destinácia: roadtrip - Srbsko, Kosovo, Macedónsko, Grécko, Albánsko, Čierna Hora a Bosna a Hercegovina Termín: April alebo Maj - ideálne, čo najskôr jobkodaniel@gmail.com Ahoj, nechcete sa niekto pripojiť ku mne na roadtrip, APRIL alebo MAJ ? Auto mam svoje. Bol som už na viacerých roadtripoch, číže mam už nejaké skúsenosti. Chcem isť Srbsko, Kosovo, Macedónsko, Grécko, Albánsko, Čierna hora a Bosna a Hercegovina. Rozpočet odhadujem na 600-700e, na +- 25 dní. Môj e-mail je jobkodaniel@gmail.com.Priblížny Itinerár: je to hlavne pre predstavu, itinerár nie je fixný. Srbsko - Belehrad - Golubac Castle - Tara narodny park Kosovo - Gjeravica hora - Pristina Macedónsko - Golem Korab - Skopje - Matka Canyon Grécko - Soluň - Meteora - Atény - Delphi - Zagori Albánsko - Butrint national park - Syri i Kalter - Gjirokaster - Bovilla Reservoir - Rozafa castle - Valbona valley Čierna hora - Skadarske jazero - Podgorica - Durmitor narodny park Bosna a Hercegovina - Bosanski maglic - Nacionalny park Sutjeska - Sarajevo  .

BALKAN - ROADTRIP - Srbsko - Kosovo - Macedónsko - Grécko - Albánsko - Čierna Hora - BaH

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

5 reakcí


Destinácia: roadtrip - Srbsko, Kosovo, Macedónsko, Grécko, Albánsko, Čierna Hora a Bosna a Hercegovina

Termín: April alebo Maj - ideálne, čo najskôr

jobkodaniel@gmail.com

Ahoj, nechcete sa niekto pripojiť ku mne na roadtrip, APRIL alebo MAJ ? Auto mam svoje. Bol som už na viacerých roadtripoch, číže mam už nejaké skúsenosti. Chcem isť Srbsko, Kosovo, Macedónsko, Grécko, Albánsko, Čierna hora a Bosna a Hercegovina. Rozpočet odhadujem na 600-700e, na +- 25 dní. Môj e-mail je jobkodaniel@gmail.com.

Priblížny Itinerár: je to hlavne pre predstavu, itinerár nie je fixný.

Srbsko

- Belehrad

- Golubac Castle

- Tara narodny park

Kosovo

- Gjeravica hora

- Pristina

Macedónsko

- Golem Korab

- Skopje

- Matka Canyon

Grécko

- Soluň

- Meteora

- Atény

- Delphi

- Zagori

Albánsko

- Butrint national park

- Syri i Kalter

- Gjirokaster

- Bovilla Reservoir

- Rozafa castle

- Valbona valley

Čierna hora

- Skadarske jazero

- Podgorica

- Durmitor narodny park

Bosna a Hercegovina

- Bosanski maglic

- Nacionalny park Sutjeska

- Sarajevo



0

Ahoj. Zrovna Balkán mám trochu projetý, letos tam pojedu počtvrté. Samozřejmě záleží na prioritách, nicméně zdá se mi, že máš dost našlapaný program. Resp. příliš mnoho zemí na tak krátký termín. Počítej s tím, že v třeba v té Albánii toho je dost k vidění a že se můžeš zdržet. Takže jestli ti můžu dát dobrou radu (nebo alespoň podnět k zamyšlení), buďto zredukuj počet zemí nebo prodluž dovolenou.  :-)

Jinak přeju mnoho krásných zážitků, Balkán je velmi zajimavý kus Evropy.
0 Citovat

vdaka za radu, v pripade potreby by som pobyt predlzil :D 

0 Citovat

Ahoj Daniel, nechci ti brát elán v cestování autem, ale tohle bys asi si měl přečíst. Osobně velmi miluji nebezpečí, ale když jsem ležel na posteli pozdě odpoledne znaven prvním dnem v Brazílii v roce 08/2004 v malém hostelu ve čtvrti Botafogo, a na naší ulici se ozvala střelba, tak jsem byl úplně podělaný strachy. Bohužel ještě horší varianta je, když někdo střílí po tobě...což by se ti mohlo úplně klidně stát v Albánii viz. tato zpráva. 

https://www.idnes.cz/zpravy/zahr..._zuf 

Tam bych nejel ani za cihlu zlata!

 Jiní Češi popisovali, jak je mnoho kilometrů v Albánii sledovalo jedno auto a čekalo na jejich poruchu, nebo jen normální zastavení :-(   mickey  


0 Citovat

mickey odkaz nejede 


d8cd8f80-2557-4734-b8e0-a20756699b55.png

0 Citovat

.

0
5 reakcí