Zdravím🤩, bohužel nehledám parťáka vyloženě na dobrodružství,ale spíše na cestu letadlem😁, chtěla bych letos v červenci nebo srpnu letět na 2 týdny do Perthu, ovšem v letadle jsem byla jednou a jako fakt malé dítě😂, takže v podstatě hledám někoho, kdo by byl ochoten se mnou tu cestu tam absolvovat🧚‍♂️, na určitém termínu netrvám, přizpůsobila bych se🥰, děkuji moc za jakoukoliv odpověď🌸, mějte se krásně! Bohužel jako studentka nejsem schopná uhradit Vám letenku😔, takže hledám někoho, kdo tam cestu plánuje také🤩.. .

Let do Austrálie?

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

3 reakce

Zdravím🤩, bohužel nehledám parťáka vyloženě na dobrodružství,ale spíše na cestu letadlem😁, chtěla bych letos v červenci nebo srpnu letět na 2 týdny do Perthu, ovšem v letadle jsem byla jednou a jako fakt malé dítě😂, takže v podstatě hledám někoho, kdo by byl ochoten se mnou tu cestu tam absolvovat🧚‍♂️, na určitém termínu netrvám, přizpůsobila bych se🥰, děkuji moc za jakoukoliv odpověď🌸, mějte se krásně! 


Bohužel jako studentka nejsem schopná uhradit Vám letenku😔, takže hledám někoho, kdo tam cestu plánuje také🤩..

0

Určitě bych si před velkou cestou udělal cvičný výlet za pár stovek z Pardubic do Londýna z Brna do Berlína apod., abyste ze všeho nebyla vystresovaná. www.azair.cz

Jinak jestli platíte letenku, tak jsem k dispozici... ;)

0 Citovat

Musis sem dat svoje umelecke jmeno z pornhubu, pak se treba nekdo chytne.. :D


Loni jsem v cervenci letel pres Dubaj do Asie (EK) a sedel jsem vedle Cecha (spis Australana puvodem z Cech), co letel do Perthu - urcite bude na FB nejaka CZ/SK Perth stranka (prej jich tam je jak much) - zkusil bych to spis tam, nez tady.. ;)
0 Citovat

Byl jsem v Perthu asi před třemi týdny. Do Dubaje bylo na přestup Čechů celkem dost, ale z Dubaje už kromě nás ani jeden v celé A380 :-)

Ptej se spíš po někom kdo letí na přestupní destinaci (Dubaj, Doha) a tím si vyzkoušíš první let po delší době s nějakým "supportem". Druhý pak už zvládneš v klidu sama, stejně budeš přestupovat :-) V letadle ti dají najíst, napít, dají ti sluchátka na koukání na filmy a u toho v pohodě usneš se škraboškou a špunty do uší z amenity kitu :-) A než se naděješ, budeš v Perthu. Doporučuju Emirates nebo Qatar, je to s nima pohodlné a mají časově jedny z těch "kratších" letů :-)

0
3 reakce