Ahoj!hledám spolehlivého cestovatele se zkušenostmi z hor na cestu po Tajikistánu, Wakhan koridoru na severu Afghanistánu a pak kdybys chtěl pokračuju dál směr Pákistán a Nepál. Možno na část cesty nebo i celou.Plán je otevřený, dané jsou jen destinace. Cca srpen až prosinec 2019. Mam za sebou 3 roky na cestách zkušenosti v horách mám. (http://www.svecphoto.com)Nebojte se a dejte vědět. Odpovím všem a když si sednem, dáme pifko a pokecáme osobně.Děkuju a bude se těšit!Michal .

Tajikistán, Wakhan (Afghanistan), a pak pozemi do Nepálu. Srpen až prosinec 2019

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

1 reakce

Ahoj!

hledám spolehlivého cestovatele se zkušenostmi z hor na cestu po Tajikistánu, Wakhan koridoru na severu Afghanistánu a pak kdybys chtěl pokračuju dál směr Pákistán a Nepál. Možno na část cesty nebo i celou.

Plán je otevřený, dané jsou jen destinace. Cca srpen až prosinec 2019. 

Mam za sebou 3 roky na cestách zkušenosti v horách mám. (http://www.svecphoto.com)

Nebojte se a dejte vědět. Odpovím všem a když si sednem, dáme pifko a pokecáme osobně.

Děkuju a bude se těšit!

Michal

0

Hm, zajímavé, jel bych hned a taky časem do této části světa vyrazím. Akorát určitě ne na čtvrt roku (tady v Evropě chodíme normálně do práce :-))) ) a ne na vysokohorskou turistiku, což zřejmě (?) má být hlavním obsahem výletu. 

Ovšem pokud by tam někdo chtěl na kratší návštěvu a ne na vysokohorskou turistiku (lze jen omezeně), tzn. víceméně běžný výlet do méně obvyklých zemí, tak jsem ochotný k diskuzi a cestě. 

(jinak ovšem ta země se česky jmenuje Tádžikistán, nikoliv Tajikistán, Vachánský koridor ...)

0
1 reakce