Ahoooj cestovatelé! :) S přítelem (25) plánujeme v září cestu do Izraeli a Jordánska. Chceme si půjčit auto a projet nejkrásnější místa co možná nejvíc lowcost (spaní v autě, vaření na vařiči, svoboda a vítr ve vlasech :) :D ) Sháníme 2-3 dobrodruhy, co do toho půjdou s námi :) Peťa .

Sháníme spolucestovatele - Izrael a Jordánsko - září 2019

Založila ve fóru Hledám spolucestujícího

6 reakcí

Ahoooj cestovatelé! :) S přítelem (25) plánujeme v září cestu do Izraeli a Jordánska. Chceme si půjčit auto a projet nejkrásnější místa co možná nejvíc lowcost (spaní v autě, vaření na vařiči, svoboda a vítr ve vlasech :) :D ) Sháníme 2-3 dobrodruhy, co do toho půjdou s námi :) Peťa

0

když se přidám, budeš spát uprostřed? :))

0 Citovat

Potom dúfam, že nechcete prejsť s autom z Izraela do Jordánska (keďže to tak vyznieva:))

0 Citovat

Autem to není dobrodružné vůbec, natož v těchto malých zemích, kde lze dojet do civilizace. Jeďte stopem, VHD, spěte pod širákem místo ve stanu a konstatuji, že půjde o mírně veselejší výlet.

0 Citovat

Prejet určitě nechceme, už jsme si něco nacetli. Stopování jsme zvažovali (pár tisíc kilometrů máme nastopovano a spoustu nocí pod širákem) ale  vzhledem k času, počtu míst, kam se chcem podívat a období, kdy tam jedem, jsme spíš pro půjčení auta ve více lidech. 

0 Citovat

Born2Win napsal(a):

když se přidám, budeš spát uprostřed? :))

;-)

Spaní 4 lidí v 1 autě?

Svoboda a vítr ve vlasech se přibráním kohokoliv na takovou cestu vytrácí. 

0 Citovat

Ahoj, máte už koupené letenky? Nebo více podrobností? 

0
6 reakcí