Co do občerstvení naprosto totožné jako s jinými lounge v PRG (viewtopic.php?f=54&t=1392). Za mne velmi pohodlná křesla. Jen pozor, že vzhledem k T2 je zde brzký úklid a čištění strojů na kávu, zaměstnanci pospíchají domů...  .

Praha T2 - Erste Premier Lounge

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Každopádně ten systém placení tou tank kartou je dosti zvláštní. Musím tam předem nahrát peníze, následně se odečte ta plná cena, co je na stojanu a až následující měsíc ten rozdíl vrátí zpět na tu kartu, tj. neustále tam budou ležet peníze. Když jsem měl kdysi jako benefit Shell kartu, tak se to splácelo zpětně podle útraty za poslední měsíc po uplatnění slevy, takže tam žádné peníze ležet nemusely. Byl tam měsíční limit kolik se z toho dalo čerpat, tj. model jako kreditka.

0 Citovat

Navíc jsem hledal tu vyhlášenou cenu a Poláci ji tají, pokud kartu nemáte. Dokonce mi ji jako zájemci odmítli sdělit na podpoře. 

Jedinou dobrou výhodou jsou ty dálnice a podobné předražené úseky typu Jižní spojka. Ale obvykle plánuji čepování paliva před cestou, abych se jim vyhnul.

0 Citovat

Dnes je 39,89 mínus těch 2,20

1 Citovat

Je to o vkusu každého soudruha, ale jak je tu psáno, na Tank ONO obyčejný natural za 37,50 Kč, na Orlenu 37,69 Kč za aditivovaný benzín kdekoliv v ČR, prázdná pumpa a možnost platit přes Orlen aplikaci přes QR přímo na stojanu (ohromná výhoda, když má člověk dítě / laptop v autě a nemusí odcházet). Takže ano, téměř nikdy to není levnější než základní benzín Tank ono, ale je to lepší palivo a de facto za srovnatelně nejlepší cenu. 

0 Citovat

Akorat se k tomu musi pridat nevyhoda, ze faktura z Tankarty jde na osobu (majitel csob premium uctu), a ne na firmu (DPH)… 

0 Citovat

S tankartou nedostanete na cerpacce uctenku s vycisleńu dph? 

na dph vic (do 10000) nepotrebujete

0 Citovat

Mám kousek od domu dvě čerpací stanice Ono, konkurence musela snížit cenu na stejnou úroveň a stejně jsou u Ono pořád fronty. I když Ono jdou docela blázni,. mají na litru asi 70 haléřů marži bez ohledu na cenu a inflaci...

0 Citovat

Nechcete si zalozit vlakno o tankovani?

6