Uzbekistán
Ahoj mám dotaz: povedlo se někomu koupit vlak v Uzbekistánu? Zkoušela jsem appku i pc, vybrala jsem platební bránu Stripe, Visu i Mastercard, a v kroku platby mě to spadne a nic. Už to zadávám asi po dvacátý, asi mě z toho klepne. Nějaký tip co udělat aby to prošlo? děkuji moc
Zkusit koupit přes přeprodejce? (12go.asia apod.) Jinak návod na google od AI (nezkoušela jsem)
lbc napsal(a):Ahoj mám dotaz: povedlo se někomu koupit vlak v Uzbekistánu? Zkoušela jsem appku i pc, vybrala jsem platební bránu Stripe, Visu i Mastercard, a v kroku platby mě to spadne a nic. Už to zadávám asi po dvacátý, asi mě z toho klepne. Nějaký tip co udělat aby to prošlo? děkuji moc
Kupoval jsem v únoru a nebyl problém. Už si to ale moc nepamatuju.
Kupoval jsem na webu, kde jsem se předtím zaregistroval.
Web: https://eticket.railway.uz/en
Tam jsem si normálně naklikal spoj. Pak to chce přihlášení - volil jsem přes email na který jsem měl účet a přihlásil se. Pak už si jen vybral místo a vyplnil údaje.
Pozor je třeba vždy vybrat foreign document, naspat číslo pasu a zemi vydání. Pak normálně zaplatil. Ten stripe už mi chodí rovnou na telefon ale tuším, že před první platbou jsem se tam musel nějak registrovat. Tady mi zase pomohla AI. Nebylo to nějak složité.
pokus napsal(a):Zkusit koupit přes přeprodejce? (12go.asia apod.) Jinak návod na google od AI (nezkoušela jsem)
děkuji moc, byl to boj , ale mám koupeno - problém byl na straně železnic, děkuji za odpovědi :-)