Ahoj, zajímalo by mě, kdo jste se teď odkud vrátil a jak se vám tam líbilo. Ať už to byl třeba pobyt v Chorvatsku, Římě nebo na Slovensku... Kolik tam bylo lidi, jak cestování v této zvláštní době šlo a s čím jste se potkali? Nebo naopak co vás nadchlo a překvapilo? Diky za jakékoliv zkusenosti. :-)  .

Kdo se teď odkud vrátil a jake to bylo?

Založil ve fóru Cestopisy

Mıchal napsal(a):

Luxor - Egypt

Jedno z nejlevnějších míst, kde se proletět balónem ....

S Luxorom suhlasim, tam je to z celej krajiny uplne najhorsie, teda co sa tyka odrbavania., ale ... tie balony bol paradny zazitok (tiez za 68 usd).

Paradny zazitok bol aj nocny trek na horu Sinaj, ci prechod Suezom. O silvestri pri pyramidach ani nehovorim.

Doteraz mi neberie hlava cenu 20€/noc v hotely v Sharme - svedske stoly ranajky a vecere, bazen a lehatka na plazi. Dokonca sla klima, tepla voda a hotel bol aj celkom slusne upratany. (neni to bezny jav v egyptskych hoteloch)

Gobus stale jazdi za cca 7€/cesta, cize Sharm - Cairo - Luxor - Hurgada v celkovej cene 28 € je luxus. Roamless 12 dni bez jedineho vypadku.

Inflacia jak hovado sposobila, ze za prve 4 dni v Sharme som minul asi tak 20 € (aj to na pivo a cigarety, s ktorymi som sa nepodelil s rusom, ktoreho som poslal do psej matere :D ) a celkovo za 12 dni utrata mimo vylety, hotely a Gobus bola 125 €.

Mozno spisem aj cestopis, za mna je Egypt velka pecka siroko daleko. Letenky uz mam aj na dalsi Silvester, ostava mi dorazit Marsa alam.

1