Dobre ranko, minuly tyzden sme s priatelkou podnikli dalsi vylet po Slovensku. Za 3 dni sme si urobili kolecko a navstivili sme regiony ako Podpoplanie, Novohrad, Gron, Gemer a vyskusali sme kadejake aktivity. Podarilo sa nam vidiet menej zname miesta v Banskobytrickom kraji a naozaj bolo super. Videli sme Jelsavu, Lucenec, Kremnicu, Brehy, Hrinovu... Mne sa velmi pacila jazda na kolobezkach od Ochtinskej aragonitovej jaskyne do Jelsavy ku staremu Kastielu Coburgovcov, kde takato kolobezka stoji len 1,5€ , a ak sa vam nechce slapat, tak vas na start odvezu za 5€ (celu skupinu, my sme boli dvaja... Ale plati to az pre 8 osob, takze good deal).  Majku velmi zaujal Zamok Halic, kde sme doteraz netusili, ze sa tam da absolvovat aj prehliadka, napriek tomu, ze tam clovek nie je ubytovany. Prekvapil nas aj poloprazdny Narodny park Slovensky kras, kde sme takmer nikoho nestretli (obrovsky kontrast oproti Malej Fatre a Tatram...). Mozno trosku inspiruje fotoblog, kde mame naozaj kopa fotiek :)  https://cestujzamenej.sk/2020/08...om-kraji/  .

3 dni v Banskobystrickom kraji

Založil ve fóru Cestopisy

0 reakcí

Dobre ranko, minuly tyzden sme s priatelkou podnikli dalsi vylet po Slovensku. Za 3 dni sme si urobili kolecko a navstivili sme regiony ako Podpoplanie, Novohrad, Gron, Gemer a vyskusali sme kadejake aktivity. Podarilo sa nam vidiet menej zname miesta v Banskobytrickom kraji a naozaj bolo super. Videli sme Jelsavu, Lucenec, Kremnicu, Brehy, Hrinovu...

Mne sa velmi pacila jazda na kolobezkach od Ochtinskej aragonitovej jaskyne do Jelsavy ku staremu Kastielu Coburgovcov, kde takato kolobezka stoji len 1,5€ , a ak sa vam nechce slapat, tak vas na start odvezu za 5€ (celu skupinu, my sme boli dvaja... Ale plati to az pre 8 osob, takze good deal). 

Majku velmi zaujal Zamok Halic, kde sme doteraz netusili, ze sa tam da absolvovat aj prehliadka, napriek tomu, ze tam clovek nie je ubytovany.

Prekvapil nas aj poloprazdny Narodny park Slovensky kras, kde sme takmer nikoho nestretli (obrovsky kontrast oproti Malej Fatre a Tatram...).

Mozno trosku inspiruje fotoblog, kde mame naozaj kopa fotiek :) 

https://cestujzamenej.sk/2020/08...om-kraji/


0
0 reakcí