Zdravím vospolok. Dovolím si sem hodiť link na minulotýždňový rýchlovýlet/roadtrip po celom Slovensku s cieľom navštíviť naj-severnejšiu/východnejšiu/južnejšiu/západnejšiu obec krajiny. Síce sme väčšinu času presedeli v aute, no spravili sme si pár zastávok :) https://tonicove.sk/tour-de-slov...slovenska/ Naklady: Nafta - 105 eur - 105 litrov Madarska dialnicna znamka - 10 eur Ubytovanie Ladomirov - 10 eur osoba Treska + 2 rozky - 1,50 eur  .

Tour de Slovakia - roadtrip po styroch cipoch Slovenska

Založil ve fóru Cestopisy

9 reakcí

Zdravím vospolok. Dovolím si sem hodiť link na minulotýždňový rýchlovýlet/roadtrip po celom Slovensku s cieľom navštíviť naj-severnejšiu/východnejšiu/južnejšiu/západnejšiu obec krajiny.

Síce sme väčšinu času presedeli v aute, no spravili sme si pár zastávok :)

https://tonicove.sk/tour-de-slov...slovenska/

Naklady:
Nafta - 105 eur - 105 litrov
Madarska dialnicna znamka - 10 eur

Ubytovanie Ladomirov - 10 eur osoba
Treska + 2 rozky - 1,50 eur

0

Skvělý a čtivý cestopis - jako vždycky :-).

0 Citovat

diky moc:)

0 Citovat

Super článek i výlet :)

 inspirovalo mě to na sváteční trip směr východ, hlavně teda na Poloniny :) Hodím si viadukty, nějaké vyhlídkové serpentiny, lom,,, ještě nějaký zajímavý tip pocestě? Má cenu se třeba zastavovat v Košicích, stojí to za návštěvu? :)


svk.jpg

0 Citovat

Urcite Kosice stoja za navstevu, tam kludne aj vikend. Ja uprimne by som dal sancu aj Presovu, to je pre mna uplne terra incognita (a tretie najvacsie mesto krajiny :D)

toto inak vyzera na dobru studnicu napadov na tento region

https://www.severovychod.sk/vylety

0 Citovat

Tak jo, díky, tak mrknu i do Košic s Prešovem tedy :) Ten web vypadá super, prozkoumám zitra přes oběd v práci :D

Hrozně mě baví to, že mám víc objeté Slovensko než Česko :D ale když u vás je tak hezky :))


0 Citovat

no ja som mal donedavna tiez viac obehanu povedzme Ukrajinu ako Slovensko :D  Male pozitivum tohto negativneho roka.

0 Citovat

No a teď si vem, že bys to měl předtím naopak. To by byla teď pruda  :D

0 Citovat

Tak ten Prešov a Košice dnes získaly nový rozměr.. v práci na intranetu dnes vyšel článek o tom co vidět v těchto krajích. Díky tomu jsem tam objevila soutěž, která má za cíl navštívit nejvíc zajímavostí z těchto článků.. články jsou asi na všechny kraje na SVK :D Končí to za 10 dní. To je výzva! :D :D

--

4.5. Piata kategória: Krajinou našich elektrární

Počas trvania súťaže musí zamestnanec preukázateľne navštíviť minimálne šesť z odporúčaných turistických zaujímavostí, ktoré budú uverejnené na intranete v seriáli „Krajinou našich elektrární“. Presun na odporúčané zaujímavosti v rámci Slovenska je ľubovoľný (vlak, autobus, auto).

V bodovacej súťaži získava za každú prírodnú, kultúrnu či historickú zaujímavosť 5 bodov bez povinnosti zakúpenia vstupenky. Za každú jednu zakúpenú vstupenku (počítame aj rodinného príslušníka) získava ďalších 5 bodov extra.


0 Citovat

dobre ze nerobis v kafilerii alebo take nieco :D

0
9 reakcí