Ahoj, ráda bych jela na Kostariku. Nevím na jak dlouho, ale začáteční jsou dva týdny rozhodně. Jednalo by se jak o poznávání města, tak přírody. Nebráním se čemukoliv popřípadě i přesunu do dalších zemí. Nikdy jsem v Jižní Americe nebyla, ale co se týče cestování obecně tak již nějaké zkušenosti mám. Španělsky se domluvím. Takže hledám nějakého nadšence, který by do toho šel taky. Jdu si to nějakým způsobem užít a nechci stresovat každou kravinou, která přijde do cesty. Je mi 19 let, takže byl vhodný někdo, kdo se na podobný věk aspoň cítí. Tak zatím Terka  .

Jižní Amerika

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

5 reakcí

Ahoj,
ráda bych jela na Kostariku. Nevím na jak dlouho, ale začáteční jsou dva týdny rozhodně. Jednalo by se jak o poznávání města, tak přírody. Nebráním se čemukoliv popřípadě i přesunu do dalších zemí. Nikdy jsem v Jižní Americe nebyla, ale co se týče cestování obecně tak již nějaké zkušenosti mám. Španělsky se domluvím. Takže hledám nějakého nadšence, který by do toho šel taky. Jdu si to nějakým způsobem užít a nechci stresovat každou kravinou, která přijde do cesty. Je mi 19 let, takže byl vhodný někdo, kdo se na podobný věk aspoň cítí.

Tak zatím
Terka

0

Ahoj Terko já se cítím na 20 a Kostarika je můj sen. Jestli jsi alespoň trochu na holky a jestli jak píšeš se nebráníš čemukoliv, tak si to tam můžeme pořádně užít. Těším se na to poznávání a zkušenosti mám.

0 Citovat

Ahoj, já jsem taky bi-curious a Jižní Amerika byla vždycky můj sen.

Send nudes ;)

0 Citovat

A já myslel, že Jižní Amerika začíná zhruba v půlce Panamy nebo maximálně od Darién Gap ... Asi to bereš už od Tijuany ?!

0 Citovat

To je další reinkarnace padrina :)

0 Citovat

No to bychom se mohly domluvit na pořádnou dámskou jízdu. 

Holky co na to říkáte?

0
5 reakcí