Zdravím vospolok. Po nedávnom roadtripe do Chorvátska som sa po roku a pol abstinencie vydal aj do oblakov. Samozrejme, aby to bolo zaujímavejšie, tak na jeden let pripadlo 6 vlakov a nejaké tie letiskové autobusy v Prahe a Budapešti. Fakt sa dá toho dosť stihnúť ak človek v strede pracovného týždňa nepracuje:) https://tonicove.sk/pivo-vlaky-a...-lietadlo/   Náklady: Ryanair PRG-BUD  - 259 CZK Regiojet BA-Praha - 12,5e  EC270 BUD - BA - 9,5 e Pivo - od 60 centov po 2 eura   .

Pivo, vlaky a jedno lietadlo (TT-BA-PRG-BUD-BA-TT)

Založil ve fóru Cestopisy

7 reakcí

Zdravím vospolok. Po nedávnom roadtripe do Chorvátska som sa po roku a pol abstinencie vydal aj do oblakov. Samozrejme, aby to bolo zaujímavejšie, tak na jeden let pripadlo 6 vlakov a nejaké tie letiskové autobusy v Prahe a Budapešti. Fakt sa dá toho dosť stihnúť ak človek v strede pracovného týždňa nepracuje:)

https://tonicove.sk/pivo-vlaky-a...-lietadlo/

 

Náklady:

Ryanair PRG-BUD  - 259 CZK

Regiojet BA-Praha - 12,5e 

EC270 BUD - BA - 9,5 e

Pivo - od 60 centov po 2 eura 

0

On ten Regiojet, to je vlastně pojízdná hospoda. Teď dělají výlety i na Balkán, pařba v ceně.

0 Citovat

tonic: hezký cestopis, díky

Nevšimli jste si , zda do Budapesti s vámi přiletěli také Češi (turisti, bez transitu) a maďarská policie je pustila? Hledám info, nemůžu nic najít.  Na stránkách maďarské policie není ani zmínka o nějaké dvoustranné dohodě, která by umožňovala Čechům (turistům) vstup. 

0 Citovat

Timatic vravi len toto okrem tranzitu

Passengers holding satisfactory proof that they have undergone Covid-19 infection within 6 months prior to arrival in Hungary;

Passengers with Covid-19 vaccination certificates issued by Hungary, Albania, Bahrain, Croatia, Cyprus, Czechia, Georgia, Moldova, Mongolia, Montenegro, Morocco, North Macedonia, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Turkey, or Ukraine, including any minors aged 17 or under accompanying them.

0 Citovat

GinTonic supr napsany jako vzdycky;)

 

btw. Jedu v patek na 4 dny do Krakowa, nejaky tip na dobry pivko/ jidlo od zdejsich znalcu? Diky …

0 Citovat

Nejsem zrovna zdejší znalec, ale za mě pivo a atmosféra jednoznačně v Nowy Kraftowi na Plac Nowy, špatná nebyla Craftownia, ale méně místa. Jídlo tak nějak všude stejné, nic, z čeho bych padnul na (_|_)

0 Citovat

Ale to asi nie je Maďarsko, že:)

0 Citovat

jasný, byl jsem na mobilu, a tam se ty témata blbě vyhledávají - tak jsem to píchnul k tvýmu Maďarsku ;)

0
7 reakcí