Dobrý den,  nenašel by se tu někdo na sdílení taxíku 3.10. asi ve 22 hodin z Letiště na Florenc ? Je to po příletu letadla Volotey z Cagliari.   https://www.prague-airport-shuttle.cz  625 Kč/4 osoby (jsme 2)    .

Spolujizda do taxi 3.10. - Neaktualni

Založila ve fóru Hledám spolucestujícího

5 reakcí

Dobrý den, 

nenašel by se tu někdo na sdílení taxíku 3.10. asi ve 22 hodin z Letiště na Florenc ? Je to po příletu letadla Volotey z Cagliari. 

 https://www.prague-airport-shuttle.cz  625 Kč/4 osoby (jsme 2)

 

0

1) jeďte MHD - jezdí i ve 22:00 a vyjde na 60 korun a časově to není o mnoho náročnější 2) Jeďte Uberem nebo Boltem bude to levnější než tento taxík 3) spíš hledejte někoho až na místě to bývá snažší 4) bez peněz do hospody nelez

0 Citovat

Predpokladam ,ze duvod pouzit taxi v 22:00 je navazny bus s Florence ,ale nemyslim si ,ze by to bylo o tolik rychlejsi ,nez bus 119 na Veleslavin a pak metro ,jizdenka  tusim za 32 Kc pro jednoho Pokud uz taxi  tak asi Liftago , v jejich aplikaci se ukaze kdo je nejblize za jak dlouho tam bude a  kolik bude chtit , jestli chcete delit 625 Kc 4 lidma znamena to, ze za dva date 312:50 Kc  Myslim ,ze kolem 400 Kc se uz  da s Liftagem tato trasa jet ,ale v do doby nez skonci metro je to zbytecne 

0 Citovat

I po uzavření metra je to zbytečný protože pak jezdí přímý noční bus na Masarykovo nádraží, což je za rohem od Florence a trvá to stejně jako přes den busem + metrem. 

0 Citovat

Díky za tipy. Primárně mi nedošlo, že jízdní řád PID na září ještě není zveřejněn na idosu... Předokládám, že to bude jezdit podobně jako teď, takže MHD bude v pohodě. 

0 Citovat

Určitě minimálně stejně, ale spíš bude denní doprava jezdit i do pozdějších hodin (tuším že je ještě stále zkrácena vůči původním cca 0:30).

0
5 reakcí