Ahoj, hledám spolehlivého parťáka nebo i víc lidí na cestu do Medellinu/Kolumbie. Mluvím španělsky. Zajímá mě hlavně Medellin ale spojil bych to s nějakými výlety do okolí a různým programem. Termín: někdy mezi prosincem a únorem nebo event až létěv červenci  .

Hledám spolehlivého parťáka nebo i víc lidí do Medellinu/Kolumbie

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

6 reakcí

Ahoj, hledám spolehlivého parťáka nebo i víc lidí na cestu do Medellinu/Kolumbie. Mluvím španělsky. Zajímá mě hlavně Medellin ale spojil bych to s nějakými výlety do okolí a různým programem. Termín: někdy mezi prosincem a únorem nebo event až létěv červenci

0

Že ty potřebuješ pomoci s převozem balíčku...

0 Citovat

Jenže on hledá lidi na cestu do Medellinu, ne zpátky :) Ale medvídek mě taky napadnul jako první....

0 Citovat

V tom případě se nabízí obchod s orgány - až bude chtít rozbor krve před cestou (údajně kvůli protilátkám na Covid) tak to bude jasné...

0 Citovat

takže výlety do okolí = budeme objíždět místní kliniky.....

0 Citovat

Tady to vždy(alebo vecinu,píšem to pre istotu ,nie som si na100% istý) takto dopadá :)  Určite "individua" sa toho chytia a smerujú to .....ale aspoň predlžujú "životnosť" vlákna.

Čiže vďaka padrino11 :)

0 Citovat

Kolumbii jsem měl v plánu: hlavně příroda, denní treky, hory a sopky, prales, den dva na pláži, historická centra a památky. Rád chodím po svých, ale na přesuny beru nejrychlejší prostředky. Než se trmácet den v autobuse, raději přeletím.

Délka kolem 12 dnů, max dva týdny. Mám i průvodce od Lonely Planet. Zima po novém roce by šla. Ve španělštině jsem věčný začátečník.

0
6 reakcí