Ahoj všichni, pravděpodobnost že se někdo najde je velmi nízká, ale zkusím to... Letos jsem vůbec nebyl nikde za hranicemi a do začátku semestru mi nezbývá mnoho času. Mám fakt velký cestovatelský absťák a protože vím, že to zas dlouho nepůjde, tak i velkou chuť. Dnes jsem dostal dokonalou myšlenku na krátký trip do Užhorodu, Lvova a Kyjeva. Odjížděl bych v neděli nočním vlakem do Košic a vracel se zpět do Brna v sobotu večer. Dělal jsem si rychlý last-minute harmonogram a ceník pro moji osobu doprava+ubytování  vychází na 1608 Kč. (Na Slovensku mám ale jako student jízdenku zadarmo.) Včetně rezervace lehátka ve vlaku do Košic, vlaků na Ukrajině atd., ovšem bez konverze měn.  Dohromady by to vycházelo 3 noci v hostelech a 3 noci v nočních vlacích. Bezpochyby dost náročný a punkový týden. Ale právě jsem koukal jak vypadá lůžko v třetí třídě ukrajinských železnic a...to prostě CHCI ZAŽÍT! Problém je, že nevím jestli úplně sám. :-D Přece jenom by bylo lepší mít sebou někoho s kým si to pivo vždycky můžete dát. :D Nenajde se tu podobný blázen, který potřebuje ještě na poslední chvíli někam odjet a neví kam??   .

Někdo v neděli 12.9 na 6 dní na Ukrajinu? (vlakama, doprava a ubytování do 2000 tisíc za osobu.)

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

1 reakce

Ahoj všichni, pravděpodobnost že se někdo najde je velmi nízká, ale zkusím to... Letos jsem vůbec nebyl nikde za hranicemi a do začátku semestru mi nezbývá mnoho času. Mám fakt velký cestovatelský absťák a protože vím, že to zas dlouho nepůjde, tak i velkou chuť. Dnes jsem dostal dokonalou myšlenku na krátký trip do Užhorodu, Lvova a Kyjeva. Odjížděl bych v neděli nočním vlakem do Košic a vracel se zpět do Brna v sobotu večer. Dělal jsem si rychlý last-minute harmonogram a ceník pro moji osobu doprava+ubytování  vychází na 1608 Kč. (Na Slovensku mám ale jako student jízdenku zadarmo.) Včetně rezervace lehátka ve vlaku do Košic, vlaků na Ukrajině atd., ovšem bez konverze měn. 
Dohromady by to vycházelo 3 noci v hostelech a 3 noci v nočních vlacích. Bezpochyby dost náročný a punkový týden. Ale právě jsem koukal jak vypadá lůžko v třetí třídě ukrajinských železnic a...to prostě CHCI ZAŽÍT! Problém je, že nevím jestli úplně sám. :-D Přece jenom by bylo lepší mít sebou někoho s kým si to pivo vždycky můžete dát. :D
Nenajde se tu podobný blázen, který potřebuje ještě na poslední chvíli někam odjet a neví kam?? 

0

To zní jako dobrý plán, ale dost narychlo, tak třeba se někdo najde! :-)

0
1 reakce