Ahoj, v uvedeném termínu se chystám do Bishkeku. Plán je pochodit po horách. Ve dvou se to lépe táhne, tak kdyby se někdo chtěl přidat...tak to můžeme táhnout třeba i ve víc lidech. Nebráním se ani přeletu do Oše a třeba Pamir Highway - na plánování je dost času. Letenka za dobrou cenu ještě do dnešní půlnoci pro registrované do Pegasus programu. Jsem ženatý, 42, a troufám si tvrdit že ve výborné kondici:-)  .

Kyrgyzstán 14.-20.04.2022

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

2 reakce

Ahoj, v uvedeném termínu se chystám do Bishkeku. Plán je pochodit po horách. Ve dvou se to lépe táhne, tak kdyby se někdo chtěl přidat...tak to můžeme táhnout třeba i ve víc lidech.
Nebráním se ani přeletu do Oše a třeba Pamir Highway - na plánování je dost času.
Letenka za dobrou cenu ještě do dnešní půlnoci pro registrované do Pegasus programu.

Jsem ženatý, 42, a troufám si tvrdit že ve výborné kondici:-)

0

Nevím, do kterých hor chcete jít, ale nezávisle na tom si tipnu, že spíš než pohorky se budou hodit skialpy. 

0 Citovat

Ne že bych chtěl jet, ale taky mi to přišlo na treky na horách brzo, pokud není zvyklý chodit v zimních podmínkách, tak jsem si našel, že do 2000 m n.m. se tam v dubnu chodit dá. To jsou ale v Kyrgyzstánu ty nejnižší polohy. Případné spaní ve stanu bude jen pro ty, co jsou zvyklí a mají teplý spacák.

Pamír Highway se projet asi obvykle dá (četl jsem blog o cestě v dubnu z Dušanbe do Oše, nejvyšší polohy sníh a kluzko), i když asi je myšleno jen po hranici Tádžikistánu, což by mělo být ještě jistější. Nevím ale, jak se tam dá dnes jezdit kromě nájmu terénního auta s řidičem. V roce 1998 jsem jel busem z Oše na průsmyk Taldyk, tam výlet na hřeben a zpět, ale v létě.

0
2 reakce