Zdravím vospolok. S príchodom OUIGO od SNCF sa Španielsko stalo krajinou zasľúbenou pre milovníkov rýchlych vlakov. Otestoval som teda aj ja 300km/h na trati medzi Barcelonou a Zaragozou a tu je zopár slov a fotiek. https://tonicove.sk/spanielsky-r...-fotoblog/ Náklady: VIE-BCN-VIE Wizz - 18 eur Barcelona-Zaragoza-Barcelona OUIGO - 8+8 eur Ubytovanie - cca 50 eur izba Taxiky - cca 70 eur (25eur BCN-Sants) Metro - 8 jazd 10 eur Vlak na letisko - cca 4,50 osoba  .

Expresný výlet za rýchlovlakmi do Španielska

Založil ve fóru Cestopisy

2 reakce

Zdravím vospolok. S príchodom OUIGO od SNCF sa Španielsko stalo krajinou zasľúbenou pre milovníkov rýchlych vlakov. Otestoval som teda aj ja 300km/h na trati medzi Barcelonou a Zaragozou a tu je zopár slov a fotiek.

https://tonicove.sk/spanielsky-r...-fotoblog/

Náklady:

VIE-BCN-VIE Wizz - 18 eur

Barcelona-Zaragoza-Barcelona OUIGO - 8+8 eur

Ubytovanie - cca 50 eur izba

Taxiky - cca 70 eur (25eur BCN-Sants)

Metro - 8 jazd 10 eur

Vlak na letisko - cca 4,50 osoba

4

Už jsem si myslel, že jste otestovali novou Lauda linku z Vídně přímo do Zaragozy a tuhle vidím, že jste na tomto kratším výletu zůstali věrni Wizzu.

Samozřejmě krása Barcelony je věhlasná a lze tam strávit mnoho dní, ovšem i velkoměsto Zaragoza by snad zasluhovalo den či dva, předpokládám.

Sotoušsky to tedy byl jistě zážitek. Věřím, že i vám to připadalo jako, když letíte Katalánskem a Aragónem, stejně jak umně propaguje Ouigo ten potetovaný zpěváček. Každopádně zajímavé počtení, vďaka!

0 Citovat

Hej, Zaragoza keby letela v pondelok večer by sme určite šli, no lietajú sa len utorky

0
2 reakce