Nechcete nahodou nekdo prosim vyrazit s dětmi na Monster Jam do Frankfurtu v květnu? Je to přeložené z minulého roku a bohužel totálně vyprodané - aktuálně uz jsou volné jenom VIP loze pro 12 osob (my jsme 4), takže shanime 2 rodiny, co by eventuálně jeli taky (nebo klidně po dvojicích) - vychází to na 4 osoby 800e a v cene je kromě parkingu (6 VIP park spotu pro celou lozi) občerstvení, přístup do pitu a tisíc dalších prkotin, které si můžete najít na stránkách. Slibil jsem to juniorovi k 5tym narozeninám - původni plan byl zaletet do Orlanda a spojit to s Disney Worldem, ale vzhledem k woke šílenství, které postihlo v poslední dobe Disney Company, jsem se rozhodl jim nedat ani korunu, bo dolar ze svých skromných úspor - a nechce se mi táhnout se pres louzi jenom kvůli Monster Jamu, když tam mužů doletět za horku na otočku, připadne protáhnout karu Germanum po dalnici. Vim ze je to relativně dost peněz za takovou prkotinu, ale u nas doma slovo děla chlapa, a ten Monster Jam proste dame, i kdybych to mel objednat k nam do Hostivice na zahradu :D   Pokud někdo mate nápad / zkušenosti na nějakého spolehlivého překupníka lístku na Německý trh, kde bych sehnal 2-4 lístky vedle sebe, dejte prosim vedet, ofiko seller je německý ticketmaster..   .

Monster Jam / Frankfurt 21.5.2022

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

1 reakce

Nechcete nahodou nekdo prosim vyrazit s dětmi na Monster Jam do Frankfurtu v květnu? Je to přeložené z minulého roku a bohužel totálně vyprodané - aktuálně uz jsou volné jenom VIP loze pro 12 osob (my jsme 4), takže shanime 2 rodiny, co by eventuálně jeli taky (nebo klidně po dvojicích) - vychází to na 4 osoby 800e a v cene je kromě parkingu (6 VIP park spotu pro celou lozi) občerstvení, přístup do pitu a tisíc dalších prkotin, které si můžete najít na stránkách.

Slibil jsem to juniorovi k 5tym narozeninám - původni plan byl zaletet do Orlanda a spojit to s Disney Worldem, ale vzhledem k woke šílenství, které postihlo v poslední dobe Disney Company, jsem se rozhodl jim nedat ani korunu, bo dolar ze svých skromných úspor - a nechce se mi táhnout se pres louzi jenom kvůli Monster Jamu, když tam mužů doletět za horku na otočku, připadne protáhnout karu Germanum po dalnici. Vim ze je to relativně dost peněz za takovou prkotinu, ale u nas doma slovo děla chlapa, a ten Monster Jam proste dame, i kdybych to mel objednat k nam do Hostivice na zahradu :D

 

Pokud někdo mate nápad / zkušenosti na nějakého spolehlivého překupníka lístku na Německý trh, kde bych sehnal 2-4 lístky vedle sebe, dejte prosim vedet, ofiko seller je německý ticketmaster.. 

0

Dekuji za tipy, sehnal jsem nakonec 2 listky za puvodni cenu pres resellera (celkem 147e pro 2), takze akci VIP lounge rusim.. ;)

0
1 reakce