Zdravím vospolok, Väčšinu mesiaca máj sme rodinne strávili na kolesách a cestách balkánskych krajín - Srbsko, Bosna a Hercegovina, Čierna Hora, Albánsko a Severné Macedónsko. Nebolo ľahké spísať všetky zážitky, navštívené destinácie a vytriediť vhodné fotky tak aby som nezaplnil webhosting , no podarilo sa a môžem vám predstaviť môj mierne dlhší magnum opus z 3500 kilometrov cesty naprieč Balkánom. https://tonicove.sk/balkan-grandtour/   Náklady: 2200 eur komplet Nafta okolo 500 eur, ubytovanie priemerne tak 35 na noc (apartmány)  .

Balkan grandtour 2022

Založil ve fóru Cestopisy

2 reakce

Zdravím vospolok,

Väčšinu mesiaca máj sme rodinne strávili na kolesách a cestách balkánskych krajín - Srbsko, Bosna a Hercegovina, Čierna Hora, Albánsko a Severné Macedónsko. Nebolo ľahké spísať všetky zážitky, navštívené destinácie a vytriediť vhodné fotky tak aby som nezaplnil webhosting , no podarilo sa a môžem vám predstaviť môj mierne dlhší magnum opus z 3500 kilometrov cesty naprieč Balkánom.

https://tonicove.sk/balkan-grandtour/

 

Náklady: 2200 eur komplet

Nafta okolo 500 eur, ubytovanie priemerne tak 35 na noc (apartmány)

0

Nejvíce mě zaujala ta celková výše nákladů (jinak jsem to jen prolétl). Opravdu tolik? Loni jsem za dva týdny ve Švédsku utratil jen o něco málo více a to v tom byly většinou 4* hotely (pravda, dítě bylo většinou zdarma či za malou přirážku), PHM, teplý jídlo ráno večer a občas i k obědu a tři trajekty (včetně auta)

Co nám na Balkáně tak podražilo?

 

 

0 Citovat

Jasné je v tom tak 100 eur darčeky, ale však ono sa to narata, keď odratas palivo a ubytko tak zostane 30 eur na deň pre troch. A to už myslím že nie je veľa keď len večera tiež vyjde niekde v turistickom kľudne 20 eur.

0
2 reakce