Ahoj, není tu někdo kdo by letěl v sobotu 16.7. ranním letem z Říma? Letí nám to už v 6:45 a nevíme, jak se dostat z centra v tento čas na letiště. Napadlo mě, jestli někdo nebude mít stejný směr, že bychom se přidali a samozřejmě přispěli na benzín. Popřípadně se složit na společné taxi, ať neplatíme tolik. Za zkoušku nic nedám. :)   .

Letíš z Říma 16.7.?

Založila ve fóru Hledám spolucestujícího

3 reakce

Ahoj, není tu někdo kdo by letěl v sobotu 16.7. ranním letem z Říma? Letí nám to už v 6:45 a nevíme, jak se dostat z centra v tento čas na letiště. Napadlo mě, jestli někdo nebude mít stejný směr, že bychom se přidali a samozřejmě přispěli na benzín. Popřípadně se složit na společné taxi, ať neplatíme tolik. Za zkoušku nic nedám. :) 

0

Ze zkušenosti stačí zajít včas na hlavní nádraží (případně jiné vhodné místo, ale nemám zkušenosti odjinud než z Termini), tam jistě bude někdo taky cestovat na letiště a o taxík se s vámi podělí. Když ne, tak holt zacálujete celý taxík, drahý to není.

0 Citovat

To jsem řešil někdy před půlrokem a nakonec neletěl. V noci by nicméně měla jezdit společnost Cotral, takže taxi netřeba.

Tohle je pro směr z letiště, ale z nádraží si to už sám najdeš.


cotral.png

1 Citovat

V dubnu jsme odlétali v 6:35 z Ciampino. Prvním busem (Terravision) z Termini 4:30 jsme bez problému stíhali. Jede přesně na čas, cesta ani ne půl hodiny. Lístky koupíš u řidiče, nebo dopředu online, stačí v telefonu. 

1
3 reakce