Ahoooooj. Já a Cali letíme asi v dubnu do Chile. Nebudu psát že v C, aby si někdo zde nemyslel, že se chlubíme 😎. Máme v plánu  Patagonii, Atacamu a ještě se uvidí co dál.  Možná dát v Argentině kus masa a dobrého vína, nebo se ocáknout u moře. Upřimně píšu, ze omrknout sochy na Velikonočnim ostrově v plánu není, pač je to dost drahá sranda a ty sochy člověk viděl u mockrát v TV. Koukáme zrovna na půjčeni auta v San Pedro de Atacama, respektive na letišti a ceny nejsou zrovna lidové. Uvažujeme o ctyřkolce asi Hilux, ale je nám blbé si to půjčovat pro dva. Přece jen je třeba šetrit životní prostředí.  Tak mě napadlo, že se tady poptám, jestli by se někdo nechtěl připojit? Ideálně dvě děvčata, řekněme věku mezi 20-45 lety. No možná mohou být i mladší, popřipadě malinko starši 😄. Přece jen už nejsme mladíci, hlavně teda Cali ne 😉. Každopadně nejde ani tak o uhradu časti nákladů za pujčení auta, ale spíš dobrý pocit, že jsme neplytvali zdroji. Gréta by se tetelila blahem. Každopádně kdyby děvčata byla emancipovaná a chtěla auto uhradit sama či  částečně,  nebudeme proti. Pro emancipaci  máme velké pochopení. V opačném případě nám bude stačit jako poděkování úsměv,  pochvala a nevím co ještě. Přece jen jsem to s calim nekonzultoval ještě detailně, protože od včerejška sedi v hospodě a není s ním řeč. Každopadně kdyby někdo chtěl, ať se mi ozve. Dali bysme nějakou schůzku v hospodě na otukání. Prosím případné zájemce opačného pohlaví než ženského, aby nepsali. Já i Cali jsme ještě ze staré školy, tudíž na podobná dobrodružství nás neužije. Jinak jako lákadlo zde snad můžu napsat, že se tam potkáme i s Bičem Božím a jeho skupinou notoriků (myšleno notorických cestovatelů), takže kdo by ho chtěl z děvčat poznat, má timto velkou šanci. To, že večerní pijatiky budou stát zato, asi nemusím zmiňovat. Takže to zkrátím. Kdo by měl děvčata zájem, ozvěte se.👍.   .

Spolucestujíci Chile duben 2023

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

4 reakce

Ahoooooj. Já a Cali letíme asi v dubnu do Chile. Nebudu psát že v C, aby si někdo zde nemyslel, že se chlubíme 😎. Máme v plánu  Patagonii, Atacamu a ještě se uvidí co dál.  Možná dát v Argentině kus masa a dobrého vína, nebo se ocáknout u moře. Upřimně píšu, ze omrknout sochy na Velikonočnim ostrově v plánu není, pač je to dost drahá sranda a ty sochy člověk viděl u mockrát v TV.
Koukáme zrovna na půjčeni auta v San Pedro de Atacama, respektive na letišti a ceny nejsou zrovna lidové. Uvažujeme o ctyřkolce asi Hilux, ale je nám blbé si to půjčovat pro dva. Přece jen je třeba šetrit životní prostředí.  Tak mě napadlo, že se tady poptám, jestli by se někdo nechtěl připojit? Ideálně dvě děvčata, řekněme věku mezi 20-45 lety. No možná mohou být i mladší, popřipadě malinko starši 😄. Přece jen už nejsme mladíci, hlavně teda Cali ne 😉. Každopadně nejde ani tak o uhradu časti nákladů za pujčení auta, ale spíš dobrý pocit, že jsme neplytvali zdroji. Gréta by se tetelila blahem. Každopádně kdyby děvčata byla emancipovaná a chtěla auto uhradit sama či  částečně,  nebudeme proti. Pro emancipaci  máme velké pochopení. V opačném případě nám bude stačit jako poděkování úsměv,  pochvala a nevím co ještě. Přece jen jsem to s calim nekonzultoval ještě detailně, protože od včerejška sedi v hospodě a není s ním řeč. Každopadně kdyby někdo chtěl, ať se mi ozve. Dali bysme nějakou schůzku v hospodě na otukání. Prosím případné zájemce opačného pohlaví než ženského, aby nepsali. Já i Cali jsme ještě ze staré školy, tudíž na podobná dobrodružství nás neužije. Jinak jako lákadlo zde snad můžu napsat, že se tam potkáme i s Bičem Božím a jeho skupinou notoriků (myšleno notorických cestovatelů), takže kdo by ho chtěl z děvčat poznat, má timto velkou šanci. To, že večerní pijatiky budou stát zato, asi nemusím zmiňovat. Takže to zkrátím. Kdo by měl děvčata zájem, ozvěte se.👍. 

0

A co mikir,pravda cist umim  ,ale zase stara skola je stara skola :-)

Punta Arenas i Puerto Natales bylo fajn Cestou z Buenos Aires bylo i to oplachnuti, takove ze jsem Novy rok prolezel ve stanu z upalem 

Bariloche nabizi NP

No v Santiagu jsem makal 3 tydny a pak byl vylet do Valparisa, kde mi psenka nekvetla, ale kniha Cerny korzar mi utkvela, tak ten pristav neslo nevidet

No ale nevsedni zazitek byl v pristavu San Antonio, tedy nad pristavem s noclehem v american night clubu,ale je to 20 let tak ty slecy uz budou postarsi  ... :-)) Ovsem nocleh byl gratis a jeste byla vysluzka na cestu bo bez grosa v keseni se pry neda cestovat

No dalo se....Velikonocni ostrovy ani ostrov Robinsona Crusoa se ale taky nekonal

  Ovsem tato finacni injekce dostacovala na cestu do La Sereny, kde byla dalsi pracovni zastavka pred cestou do Bolivie:-)

2 Citovat

Mikire, tvé nekonečné odstavce ti musí každý právník závidět. Jenom se to bohužel vůbec nedá číst...

2 Citovat

@ floodland : Spokojeny ? Upraveno ...a Niemandos odstavce delat nemusi? Diakritiku uz po me nechtej:-)

 

 

 

0 Citovat

Chile je draha zeme, tech par usetrenych penez za spolupronajem vozu fakt za "otravovani s nejakyma pipinama" nestoji. Vidim ze i pan M.prispel (info tento prispevek je skryty), ale ze pramalo zmenil na svem nezamenitelnem slohu.

1
4 reakce