Ahoj, tak jsme si letos nadělili Kyrgyzstán. Vzhledem k těžké situaci v Mordoru jsem úplně neviděl možnost, jak si tam dojet na vlastní motorce v rozumném čase a tak padlo rozhodnutí tam doletět (bo letenky jsou Praha - Biškek stále za perfektní ceny) a motorku si půjčit na místě. Není to úplně tak jak to mám rád (dojet si po vlastní ose), ale nakonec to byl parádní výlet. Kdo zná východ, tak nic nového, perfektní lidé, nádherná příroda, všechno ještě pořád "za hubičku", prostě paráda. Dám sem video a fotky z cesty, odkaz na trasu a zajímavá místa v zemi, samozřejmě případně rád s čímkoliv poradím. Mějte se fajn a ať to cestuje.   https://youtu.be/8PTw4RrOee4 https://photos.app.goo.gl/LaU6rMyLHvap37Yb8   https://mapy.cz/s/noduhatoma https://mapy.cz/s/paratavolo  .

Kyrgyzstán 2022 na motorce

Založil ve fóru Cestopisy

3 reakce

Ahoj,

tak jsme si letos nadělili Kyrgyzstán. Vzhledem k těžké situaci v Mordoru jsem úplně neviděl možnost, jak si tam dojet na vlastní motorce v rozumném čase a tak padlo rozhodnutí tam doletět (bo letenky jsou Praha - Biškek stále za perfektní ceny) a motorku si půjčit na místě.

Není to úplně tak jak to mám rád (dojet si po vlastní ose), ale nakonec to byl parádní výlet. Kdo zná východ, tak nic nového, perfektní lidé, nádherná příroda, všechno ještě pořád "za hubičku", prostě paráda.

Dám sem video a fotky z cesty, odkaz na trasu a zajímavá místa v zemi, samozřejmě případně rád s čímkoliv poradím. Mějte se fajn a ať to cestuje.

 

https://youtu.be/8PTw4RrOee4

https://photos.app.goo.gl/LaU6rMyLHvap37Yb8

 

https://mapy.cz/s/noduhatoma

https://mapy.cz/s/paratavolo

3

velka parada aj ked nie som fanusik motoriek :))

0 Citovat

To by mě lákalo. Jak je to tam s půjčením motorky? 

0 Citovat

Absolutně bez problémů, Biškek i Oš, spousta různých půjčoven. Jen nelze půjčit malé motorky jako jinde v Asii, různé Enfieldy, 250ccm a tak. Všechno cestovní endura, většinou BMW nebo Honda, od 650ccm výše. Cena od 80-150 dolarů za den, podle objemu motoru a délky půjčení. Můžu zaslat odkaz kde jsme měli půjčeno my, takže nějakým způsobem ověřeno, ale opravdu hromada půjčoven, kde si vyberete. Určitě doporučuji, stojí to za to.

0
3 reakce