Zdravím vospolok. Dovolím si sem hodiť odkaz na prvý tripreport roku 2023 - rýchla otočka do priemyselného srdca Nemecka za jednou veľmi zaujímavou MHDčkou :)   https://tonicove.sk/na-tri-krale...-fotoblog/ Náklady:   Letenky Ryanair - cca 40 eur osoba Sietovy NRW listok - 45 eur tri osoby Currywurst - 3,50e Durum - 5e Pivo - 1,5e 2 deci, 3 pol litra      .

Na Tri krále vo Wuppertale

Založil ve fóru Cestopisy

2 reakce

Zdravím vospolok. Dovolím si sem hodiť odkaz na prvý tripreport roku 2023 - rýchla otočka do priemyselného srdca Nemecka za jednou veľmi zaujímavou MHDčkou :)   https://tonicove.sk/na-tri-krale...-fotoblog/

Náklady:   Letenky Ryanair - cca 40 eur osoba Sietovy NRW listok - 45 eur tri osoby Currywurst - 3,50e Durum - 5e Pivo - 1,5e 2 deci, 3 pol litra
   

3

citát z blogu: "Trojkráľový jednodňový výlet do priemyselného srdca Nemecka sa vydaril. Môj názor na západonemecké mestá sa veľmi nezmenil – bombardovanie počas II. svetovej vojny urobilo svoje a všetky vyzerajú s prepáčením na jedno kopyto."

To máš úplnú pravdu, o veľkých mestách to platí. Ale malé mestečká, hlavne v Bavorsku alebo v údolí Rýna, to už je iná liga. Kto má rád staré hrázdené domy, príde si na svoje. A o krásnych zámkochv Bavorsku, aj keď mnohé prešli romantickou úpravou v 19. st. ani nehovorím.

0 Citovat

Hej preto som spomenul ten juh radšej a Alpy:) 

0
2 reakce