Vážení cestovatelé, jsem velmi rád, že již nějakou dobu jsem zde s Vámi. Chci se s Vámi podělit o zkušenost, kterou jsem zde získal. A budu velmi rád, pokud se přihlásí někdo s podobným zážitkem. A zároveň chci upozornit na nekalé praktiky některých „ cestovatelů“ . Před několika měsíci jsem se zde seznámil s cestovatelkou Denisou Kleinovou. Jevila se velmi seriózně a zkušeně a proto jsme se domluvili na cestě na Filipíny a Taiwan. Já jí poslal peníze na letenku a ona měla zakoupit společně. Já zajistil a zaplatil zapůjčení auta v Manile s tím, že jsem vše zaplatil a dohoda byla, že po cestě vše rozúčtujeme. Měla zajistit ještě čtyři noclehy. Zajistila pouze dva a dva jsme řešili bohužel operativně na místě a ty jsem také platil. Po příletu do Manily jsem měnil ještě 500 USD. Denisa Kleinová nic neměnila s tím, že po příletu vše rozúčtujeme. Byla stále se mnou a tak viděla vše co platím. A nebylo toho málo. Platil jsem benzín ( ujeli jsme asi 1100 Km) , platil jsem jídlo, pití, vstupenky, dva hotely, dárky pro rodiče a přátele Denisy Kleinové. Jaké bylo mé rozčarování po návratu. Poslal jsem jednoduché vyúčtování nákladů Denise Kleinové. Jednalo se o pouhých 9000 Kč . Vím, že Denisa Kleinová není sociální případ. A tím vše začalo. Vlastně skončilo. Přestala komunikovat s tím, že nic platit nebude. Vím, že přede mnou byla na cestě do Ománu a tam to dopadlo podobně. Moc rád bych, aby někdo další nedopadl jako já. Děkuji všem za slušné věcné komentáře Aleš  .

Pozor na Denisu Kleinovou!

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

Obávám se, že tady bude realita mnohem drsnější. 

Něco ve stylu zaplať večeři, už žádné popíjení a ať jsi do pěti minut v ložnici, jestli budu muset dlouho čekat, budu naštvaná...a běda ti, jestli brzo odpadneš a já ráno nebudu spokojená.  

Tohle je prostě sexuální predátorka, která tě úplně vyšťaví.

1 Citovat

Fantazírujete hezky, ale viděli jste její poslední fotky? 

1 Citovat

Je fakt, že by měla za to připlatit ona, ale tyhle nemívají soudnost alias Tinder efekt. Proto je taky ta fotka z takové dálky a píše se "vysokoškolačka"...

2 Citovat

Tohle prostě potkat nechceš a to ani nad ránem v baru po propité noci.

4 Citovat

Tak když chci s někym objevovat svět, je jasný, že základní kritéria jsou vzdělání a délka vlasů, ne? To je inzerát jak z rudýho práva v osmdesátkách :-)

Pussypass, zdá se, funguje :-)

Státní správa, to je ráj...

screenshot-2025-08-19-at-11-46-34.jpg

0 Citovat

Chudák holka. Vždyť ona dře jako kůň. V práci určitě byla už od 4 od rána, aby zdrhla dřív, než se jí ta kancelář vyhřeje na 45°C...

1 Citovat

Tak třeba to může být pro někoho zábava jí píchat, jen by ho u toho neměli vidět kamarádi.

3 Citovat

Pdo pojmem vysokoskolacka si predstavuji nekoho, kdo studuje vysokou skolu. ne nekoho kdo ji kdysi studoval. Ale tak mozna studuje i ted, kdyz muze v praci koncit ve 12..

0 Citovat

Mandre napsal(a):

teď to naplanuje AI zadarmo:))

Ono to moc neumí. Nějaké větší město zvládne ale nějaký itinerář na několik míst nebo státu tak to dost blbne.  

0 Citovat

suomi.finland napsal(a):

Na tuto pani jsem kdysi pred par lety, tehdy zrovna nezadany, narazil na jedne klasicke seznamce, zaujalo me, ze stejne jako ja rada a casto cestuje, byla ze stejneho regionu, temer stejneho veku, na profilu plno hezkych fotek z ruznych mist sveta... Tak jsem ji oslovil a dockal jsem se naprosto arogantniho povyseneckeho jednani, kdy ze me delala chudaka, ze jeji cesty stoji bezne okolo 100 az 200 tisic a ze to neni zadna mimoradna castka (pro mne teda jo) a neskutecne arogantne machrovala, kde uz proti mne vsude byla a jak za cesty dava statisice. Takze nase pisemna konverzace skoncila po par vzkazech, ani jeden jsme nemeli o druheho zajem - ja jsem byl pro ni totalni loser,

a protože jste se nesešli stal se z tebe winner.

8 Citovat

Přesně, ušetřil spoustu peněz za sponzoring jejího cestování a také dost peněz za sezení u cvokaře a sexuologa, co by ho dávali dohromady z prožitých sexuálních traumat a následné erektivní dysfunkce.  

Největší majstrštyk by byl cestovat s Denisou Kleinovou na její účet a na píchání jí dohodit někoho, koho za to ještě zkasíruješ....

7