Vážení cestovatelé, jsem velmi rád, že již nějakou dobu jsem zde s Vámi. Chci se s Vámi podělit o zkušenost, kterou jsem zde získal. A budu velmi rád, pokud se přihlásí někdo s podobným zážitkem. A zároveň chci upozornit na nekalé praktiky některých „ cestovatelů“ . Před několika měsíci jsem se zde seznámil s cestovatelkou Denisou Kleinovou. Jevila se velmi seriózně a zkušeně a proto jsme se domluvili na cestě na Filipíny a Taiwan. Já jí poslal peníze na letenku a ona měla zakoupit společně. Já zajistil a zaplatil zapůjčení auta v Manile s tím, že jsem vše zaplatil a dohoda byla, že po cestě vše rozúčtujeme. Měla zajistit ještě čtyři noclehy. Zajistila pouze dva a dva jsme řešili bohužel operativně na místě a ty jsem také platil. Po příletu do Manily jsem měnil ještě 500 USD. Denisa Kleinová nic neměnila s tím, že po příletu vše rozúčtujeme. Byla stále se mnou a tak viděla vše co platím. A nebylo toho málo. Platil jsem benzín ( ujeli jsme asi 1100 Km) , platil jsem jídlo, pití, vstupenky, dva hotely, dárky pro rodiče a přátele Denisy Kleinové. Jaké bylo mé rozčarování po návratu. Poslal jsem jednoduché vyúčtování nákladů Denise Kleinové. Jednalo se o pouhých 9000 Kč . Vím, že Denisa Kleinová není sociální případ. A tím vše začalo. Vlastně skončilo. Přestala komunikovat s tím, že nic platit nebude. Vím, že přede mnou byla na cestě do Ománu a tam to dopadlo podobně. Moc rád bych, aby někdo další nedopadl jako já. Děkuji všem za slušné věcné komentáře Aleš .
Něco ve stylu zaplať večeři, už žádné popíjení a ať jsi do pěti minut v ložnici, jestli budu muset dlouho čekat, budu naštvaná...a běda ti, jestli brzo odpadneš a já ráno nebudu spokojená.
Tohle je prostě sexuální predátorka, která tě úplně vyšťaví.
Je fakt, že by měla za to připlatit ona, ale tyhle nemívají soudnost alias Tinder efekt. Proto je taky ta fotka z takové dálky a píše se "vysokoškolačka"...
Tak když chci s někym objevovat svět, je jasný, že základní kritéria jsou vzdělání a délka vlasů, ne? To je inzerát jak z rudýho práva v osmdesátkách :-)
Pdo pojmem vysokoskolacka si predstavuji nekoho, kdo studuje vysokou skolu. ne nekoho kdo ji kdysi studoval. Ale tak mozna studuje i ted, kdyz muze v praci koncit ve 12..
Na tuto pani jsem kdysi pred par lety, tehdy zrovna nezadany, narazil na jedne klasicke seznamce, zaujalo me, ze stejne jako ja rada a casto cestuje, byla ze stejneho regionu, temer stejneho veku, na profilu plno hezkych fotek z ruznych mist sveta... Tak jsem ji oslovil a dockal jsem se naprosto arogantniho povyseneckeho jednani, kdy ze me delala chudaka, ze jeji cesty stoji bezne okolo 100 az 200 tisic a ze to neni zadna mimoradna castka (pro mne teda jo) a neskutecne arogantne machrovala, kde uz proti mne vsude byla a jak za cesty dava statisice. Takze nase pisemna konverzace skoncila po par vzkazech, ani jeden jsme nemeli o druheho zajem - ja jsem byl pro ni totalni loser,
Přesně, ušetřil spoustu peněz za sponzoring jejího cestování a také dost peněz za sezení u cvokaře a sexuologa, co by ho dávali dohromady z prožitých sexuálních traumat a následné erektivní dysfunkce.
Největší majstrštyk by byl cestovat s Denisou Kleinovou na její účet a na píchání jí dohodit někoho, koho za to ještě zkasíruješ....