Vážení cestovatelé, jsem velmi rád, že již nějakou dobu jsem zde s Vámi. Chci se s Vámi podělit o zkušenost, kterou jsem zde získal. A budu velmi rád, pokud se přihlásí někdo s podobným zážitkem. A zároveň chci upozornit na nekalé praktiky některých „ cestovatelů“ . Před několika měsíci jsem se zde seznámil s cestovatelkou Denisou Kleinovou. Jevila se velmi seriózně a zkušeně a proto jsme se domluvili na cestě na Filipíny a Taiwan. Já jí poslal peníze na letenku a ona měla zakoupit společně. Já zajistil a zaplatil zapůjčení auta v Manile s tím, že jsem vše zaplatil a dohoda byla, že po cestě vše rozúčtujeme. Měla zajistit ještě čtyři noclehy. Zajistila pouze dva a dva jsme řešili bohužel operativně na místě a ty jsem také platil. Po příletu do Manily jsem měnil ještě 500 USD. Denisa Kleinová nic neměnila s tím, že po příletu vše rozúčtujeme. Byla stále se mnou a tak viděla vše co platím. A nebylo toho málo. Platil jsem benzín ( ujeli jsme asi 1100 Km) , platil jsem jídlo, pití, vstupenky, dva hotely, dárky pro rodiče a přátele Denisy Kleinové. Jaké bylo mé rozčarování po návratu. Poslal jsem jednoduché vyúčtování nákladů Denise Kleinové. Jednalo se o pouhých 9000 Kč . Vím, že Denisa Kleinová není sociální případ. A tím vše začalo. Vlastně skončilo. Přestala komunikovat s tím, že nic platit nebude. Vím, že přede mnou byla na cestě do Ománu a tam to dopadlo podobně. Moc rád bych, aby někdo další nedopadl jako já. Děkuji všem za slušné věcné komentáře Aleš  .

Pozor na Denisu Kleinovou!

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

Tam právě u těch brejlatejch nastává zásadní dilema. Brejle vzít či nevzít, to je otázka ...

0 Citovat

Jestli plánování 4 dnů na Filipínách zabralo Denise 300h, nechci ani domýšlet, kolik času jí vzalo sepsat tohle slohový cvičení. Dalších 100h? Já bych to rozhodně nepodceňoval a i tenhle čas započítal do nákladů. :-)

A už se jí nesmějte! Nikdo z nás nevíme, jaká to musí být řehole precizně plánovat všechny detaily (např. najít vhodný časový okno na WC, chlastání, píchání), to není prdel. A pak ji do toho hodí vidle brejlatej týpek bez brejlí.

Je půl pátý ráno. Začínám svůj denní plán cesty do práce. Tak už toho nechte, ať můžu v klidu hodinku plánovat :-))

11 Citovat

No právě! Jestli ty své přípravy na cestu sepisovala paní Denisa sáhodlouze stejně jako svou odpověď sem, není divu, že: A/ jí to trvalo 300 hodin; B/ pan 9899 to radši nečetl, i když doma v ČR ještě měl své brýle.

Také jsem se zvědavostí vyhledal Instagram paní Denisy, ale nenašel jsem tam žádné fotografie ze slavností ukřižování Krista. Jen jednou, kde se paní Denisa postavila ke kříži jakoby ukřižovaná, to jste fotil Vy, pane 9899? A už se, prosím, laskavě vyjádřete k tomu píchání!

 

1 Citovat

😂 také se přidávám stran dotazu, zda byl aspoň šašek v manéži. 

7 Citovat

nedočetla jsem to ale RIP :)

1 Citovat

Já myslím, že Denisa Kleinová při své pečlivosti v plánování určitě bude mít podrobné záznamy v Excelu, s kým kdy píchala. 

Abychom se ještě nedivili, až to zveřejní...

15 Citovat

Tohle je bezkonkurenčně nejlepší akce za hodně dlouhou dobu, to přebije i ten fuel dumping s Emirates, co tu byl před lety!

3 Citovat

Jestli to bude včetně velikostí, tak to bude hodně výbušný materiál.

3 Citovat

Ivan napsal(a):

Tohle je bezkonkurenčně nejlepší vlákno za hodně dlouhou dobu, to přebije i ten fuel dumping s Emirates, co tu byl před lety!

Prostě cum dumping, nedělal bych z toho vědu.

4 Citovat

floodland napsal(a):

Jestli to bude včetně velikostí, tak to bude hodně výbušný materiál.

Delka, sirka, provozni doba, nic z toho nesmi chybet.

0 Citovat

Já žádám cestopis! 

13 Citovat

Já se přimlouvám za to, aby byl sepsán i podrobný tripreport s fotkami a uveřejněn i na airways.cz, kde by byl určitě též přijat s velkým nadšením a obdivem. A pokud by byla zmíněna i roztíratelnost másla během jídla na palubě, tak to by teprve nemělo chybu!

5 Citovat

Jako Mile high club a máslo místo lubrikantu?

4 Citovat

Vy si z toho děláte srandu, ale co když se ti dva s někým vsadili, že jejich diskuze bude nejvýživnéjší od třebá....fuel dumping s Emirates a zatím co my tu brousime klávesnice tak oni vyhráli zájezd!

2 Citovat

Karel napsal(a):

[citace="floodland"]

Jestli to bude včetně velikostí, tak to bude hodně výbušný materiál.

Delka, sirka, provozni doba, nic z toho nesmi chybet.

[/citace]

Výška, tlak, teplota, rosný bod.

2 Citovat

... nad všechny meze :-)

0 Citovat

Aleši, prosím vyjádří se k tomu pamfletu co napsala. Takhle to vypadá, ze jsi mamankovskej budizknicemu. Tohle nemůžeš takhle nechat

10 Citovat

Ten se p*sere, až si sežene brejle a vše si tu přečte 😂

9 Citovat

Trosku sa tu krotte aby ste to tym dvom az tolko neznechutili...napriklad ja by som si rad precital aj pokracovanie "Deniska a Ales idu do Japonska"

Mimochodom neviem ci nerozumiete pisanemu textu, ale ziadne "planovane neplanovane radovanky" neboli...slecna pani sa predsa jasne postazovala ze pan bol uz o deviatej-desiatej vecer nepouzitelny :)

1 Citovat

Nojo, a v 6 rano se mu taky nechtelo.

2 Citovat

To jste vážně tak omezený, že si myslíte, že každý spolucestuje jen kvůli tomu, aby v destinaci píchal?Nebo se snažíte bejt strašně vtipný???...

4 Citovat

A ty jsi Denisa Kleinová nebo 9899 aka Aleš Skoumal ze Šumperka?

14 Citovat

jack1979 napsal(a):

To jste vážně tak omezený, že si myslíte, že každý spolucestuje jen kvůli tomu, aby v destinaci píchal?Nebo se snažíte bejt strašně vtipný???...

Aleši, když už jsi našel ty brejle, to necháš jen tak, že tady z tebe Denisa udělala neschopnýho nekňubu?

6 Citovat

jack1979 napsal(a):

To jste vážně tak omezený, že si myslíte, že každý spolucestuje jen kvůli tomu, aby v destinaci píchal?Nebo se snažíte bejt strašně vtipný???...

Jednak si myslíme, že všichni píchaj a jednak se snažíme bejt strašně vtipný...

9 Citovat

Pokud jede cizí chlap s ženskou, tak minimálně ten chlap si dělá naděje. Pokud ne, tak není normální nebo ženská není hezká a pak nechápu, proč by s ní měl jet. Povrchní a upřímnej názor za kterej se nestydím. 

10