Vážení cestovatelé, jsem velmi rád, že již nějakou dobu jsem zde s Vámi. Chci se s Vámi podělit o zkušenost, kterou jsem zde získal. A budu velmi rád, pokud se přihlásí někdo s podobným zážitkem. A zároveň chci upozornit na nekalé praktiky některých „ cestovatelů“ . Před několika měsíci jsem se zde seznámil s cestovatelkou Denisou Kleinovou. Jevila se velmi seriózně a zkušeně a proto jsme se domluvili na cestě na Filipíny a Taiwan. Já jí poslal peníze na letenku a ona měla zakoupit společně. Já zajistil a zaplatil zapůjčení auta v Manile s tím, že jsem vše zaplatil a dohoda byla, že po cestě vše rozúčtujeme. Měla zajistit ještě čtyři noclehy. Zajistila pouze dva a dva jsme řešili bohužel operativně na místě a ty jsem také platil. Po příletu do Manily jsem měnil ještě 500 USD. Denisa Kleinová nic neměnila s tím, že po příletu vše rozúčtujeme. Byla stále se mnou a tak viděla vše co platím. A nebylo toho málo. Platil jsem benzín ( ujeli jsme asi 1100 Km) , platil jsem jídlo, pití, vstupenky, dva hotely, dárky pro rodiče a přátele Denisy Kleinové. Jaké bylo mé rozčarování po návratu. Poslal jsem jednoduché vyúčtování nákladů Denise Kleinové. Jednalo se o pouhých 9000 Kč . Vím, že Denisa Kleinová není sociální případ. A tím vše začalo. Vlastně skončilo. Přestala komunikovat s tím, že nic platit nebude. Vím, že přede mnou byla na cestě do Ománu a tam to dopadlo podobně. Moc rád bych, aby někdo další nedopadl jako já. Děkuji všem za slušné věcné komentáře Aleš  .

Pozor na Denisu Kleinovou!

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

Tak já ženský normálně picham za to se nestydím. A liznul sis tedy Aleši?

2 Citovat

Ridder:.....z touhy páchat dobrý skutek aby dotyčná nemusela platit jednolůžák......? :-)

0 Citovat

Proč jednolůžák? Příplatky za jednolůžák pokud vím, tak vybírají CK. Pokud člověk cestuje sám, bez CK a ubytování řeší např. přes booking, tak tam naopak je pokoj pro 1 osobu o něco levnější. Většinou cestuji sama do Londýna nebo Las Vegas a tam vždy za jednolůžák platím méně. Přitom klasický pokoj s jednolůžkovou postelí jsem nikdy neměla, vždy to byl pokoj s 2 queen postelemi.

0 Citovat

Zajímavé téma :))) proto cestuji jen se svou partou mamčiných přátel kdy si za plánování vezmu něco navíc a jsou spokojeni všichni a taky mi z ubytka jdou občas zpět kredity apod :))) protože ten čas hledanim a planovanim je drahý a jim ušetřím plno starostí apod a jsme spokojeni všichni, ja mám trip zaplacený (ubytko a letenky)a oni to mají bez starostí :))) ale 300h je na 4 dny moc :D:D:D

 

1 Citovat

Já jen, aby to nezapadlo a oba aktéři (pokud tam nebyla nějaká větší skupina) se mohli vyjádřit k tomu píchání...

3 Citovat

Pondělí, to by se chtělo už konečně posunout v příběhu.

Denisa K. možná stále sepisuje a ještě to pár desítek hodin sežere, ale něco mi říká, že na řadě je stejně Aleš.  Tak jak to bylo? 

Nebo ten příběh ještě trochu rozšíříme? cituji z původního příspěvku: "Vím, že přede mnou byla na cestě do Ománu a tam to dopadlo podobně."

Dozvíme se něco víc? 

Kdo byl v Ománu společně s D.K.?

3 Citovat

Ja si za ten cestopis z Japonska aj zaplatím... :) A niečo mi hovorí, že nás bude viac!

Inými slovami a presne pre toto najradšej cestujem sám.

Pri poslednej ceste v skupine (turisti idúci do Afganistanu v 2012) som dostal taký šok, že s ostatnými skupinami som sa dopredu o tejto skúsenosti porozprával, aby sme predišli následným nedorozumeniam ale aj tak od roku 2012 to bolo len 5 ciest v skupine a všetko boli členovia rodiny.

Vrátim sa k Afganistanu - to, že jeden z účastníkov neposlal včas peniaze vopred na zakúpenie víz a leteniek, OK, vyškrtol sa sám. Ale aby Peťa v Tadžikistane ako v jednej z najchudobnejších krajín sveta prišla do hotela a izba za 15 EUR na osobu sa jej zdala ako drahá a zjednávala ju (v okresnom mestečku Kurgonteppa) na 10 EUR, tak to už bolo na mňa veľa. (V tom čase sme išli traja) a po dlhom zjednávaní (miestni boli zo zjednávania tiež v poriadnom šoku) sme dostali izbu na prízemí plnú plesne... Ale za 10 EUR na osobu.

Nechcela navyše zaplatiť ani taxikárovi, ktorý v cudzom meste zablúdil a pýtal od nás trochu viac za kilometre navyše. Na uzmierenie nám kúpil fajný melón. Ale nie, bola to jeho chyba a ona mu nedá ani cent navyše.

Klinec do skúsenosti bol, keď o pár rokov na nejakom cestovateľskom fóre vyhlasovala ako cestu vymyslela ona a my dvaja sme sa k nej iba pridali.

PS: Nepichali sme ju a asi to očakávala...

4 Citovat

Však není třeba hned skupináč, mohli jste se postupně vytřídat. Pokud tedy ta Peťa nevyzerala ako Denisa, to se pak dá pochopit.

 

 

3 Citovat

MartinK _1 napsal(a):

... o pár rokov na nejakom cestovateľskom fóre vyhlasovala ako cestu vymyslela ona a my dvaja sme sa k nej iba pridali.

PS: Nepichali sme ju a asi to očakávala...

No a to je právě ono. Většina lidí z vlastní zkušenosti nebo aspoň nějak přirozeně intuitivně ví, že když je mezi lidma všechno v pořádku ohledně píchání, tak se nějaké další drobné neshody nijak dramaticky neřeší. Ale pokud ohledně píchání nejsou očekávání obou stran uspokojena, udělá se i z blbosti nepřekonatelnej problém. A proto tady potřebujeme osvětlit tuhle zásadní informaci ve vztahu Aleš + Denisa.

5 Citovat

Posledni at zhasne.

2 Citovat

Jak zhasne, teď na chvíli přepojujeme na Drag queen Brzobohatého s Kuchařovou, ale we'll be right back😎

0 Citovat

Přijde mi divné že i když A začíná vlákno slovy: Vážení cestovatelé, jsem velmi rád, že již nějakou dobu jsem zde s Vámi. Tak od toho kdy se zaregistroval do toho kdy napsal ten příspěvek uběhl den...

PS: A naposledy aktivní předevčírem a D před třemi dny.Asi si Aleš už vzal brýle.😁

2 Citovat

Mám takový pocit, že je toto vlákno zcela uměle udržováno při životě. Asi nikdo nečeká, že někdo z aktérů této podivné spolupráce zde bude vytrubovat co a jak. Nechal bych to být. Posledních 10-15  příspěvků už bylo dost na sílu. Jinak Brzobohatý každopádně překvapil. I když jsem nechápal jeho bejvalku, tak podobného manžela "gurmána" bych taky nechtěl :-)))))

6 Citovat

Každý má nějakou tu "libůstku" a zrovna nošení dámských šatů mi přijde úplně neškodné. A pokud to zvládá i na šteklích, lze ho i obdivovat.

Jestli Kuchařová není naštvaná, že jí ty šaty nechtěl půjčovat, aby mu je nezničila...

2 Citovat

Tak vzhledem k tvému počtu párů bot Sue je to jistě jen malá libůstka :-).

0 Citovat

Já si nemohu pomoci, ale stále trvám na vyjádření obou aktérů k tomu píchání.

1 Citovat

Já bych po tom nepátral. Ani jeden z výsledku pro slečnu příznivě nevyjde.

1 Citovat

Myslím, že Denisa Aleše pořád popichovala, Aleš na ni flegmaticky jebal, ale ona nakonec vyjebala s ním.

11 Citovat

Tohle rozsoudí jen soudkyně Barbara.... 

1 Citovat

Pokud dama v prumeru stravila 300 hod. na pripravu intinerare na kazdou ze 160 navstivenych zemi, pak to znamena 48 000 hod., tj 5.5 roku zivota stravenych nad itinerari! To je tedy wow. 

Pro jednoduchost predpokladejme, ze v pripade opakovane navstevy zeme recyklovala jiz drive vytvoreny itinerar. 

Je to jasny kandidat na spickovy job u Lonely Planet ci Encyclopedia Britannica. 

 

2 Citovat

Tak jak to bylo, už to někdo ví? 🍆🍑? 🤣

0 Citovat

Jak jste se dočetli od Denisy Kleinové tak jsem jí sice neseděl ( neváhala jít se mnou na luxusní večeře), věděla, že nejsem cestovatel, ale dopředu měla naplánované, že mě co nejvíce okrade. Napsal jsem to hlavně proto, aby se to nestalo nikomu jinému. Pokud Denisa chce někam jet tak ať jede za své. Je to pouhá podvodnice a příživník, který jen hledá výmluvy proč nezaplatit. A pro ty co se tu ptají, tak žádný sex nebyl. Ona si ho nezasloužila !

15 Citovat

Tak vidite, ja som vam to pisal hned ako to bolo/nebolo. Snad to teda mozeme uzavriet tym, ze kazdy by mal cestovat za vlastne a tym ze "ktora si ho nepostavi, ta si ho nezasluzi" :) 

1 Citovat

Doufejme, že to tak vidí i Denisa. :-)

0 Citovat

Tak hlavně holka, co chce cestovat za cizí, by se měla registrovat na travelgirls a ne tady. Pak je v tom bordel.

3