Pozor na Denisu Kleinovou!
Obávám se, že tady bude realita mnohem drsnější.
Něco ve stylu zaplať večeři, už žádné popíjení a ať jsi do pěti minut v ložnici, jestli budu muset dlouho čekat, budu naštvaná...a běda ti, jestli brzo odpadneš a já ráno nebudu spokojená.
Tohle je prostě sexuální predátorka, která tě úplně vyšťaví.
Je fakt, že by měla za to připlatit ona, ale tyhle nemívají soudnost alias Tinder efekt. Proto je taky ta fotka z takové dálky a píše se "vysokoškolačka"...
Tak když chci s někym objevovat svět, je jasný, že základní kritéria jsou vzdělání a délka vlasů, ne? To je inzerát jak z rudýho práva v osmdesátkách :-)
Pussypass, zdá se, funguje :-)
Státní správa, to je ráj...
Chudák holka. Vždyť ona dře jako kůň. V práci určitě byla už od 4 od rána, aby zdrhla dřív, než se jí ta kancelář vyhřeje na 45°C...
Tak třeba to může být pro někoho zábava jí píchat, jen by ho u toho neměli vidět kamarádi.
Pdo pojmem vysokoskolacka si predstavuji nekoho, kdo studuje vysokou skolu. ne nekoho kdo ji kdysi studoval. Ale tak mozna studuje i ted, kdyz muze v praci koncit ve 12..
Mandre napsal(a):teď to naplanuje AI zadarmo:))
Ono to moc neumí. Nějaké větší město zvládne ale nějaký itinerář na několik míst nebo státu tak to dost blbne.
suomi.finland napsal(a):a protože jste se nesešli stal se z tebe winner.Na tuto pani jsem kdysi pred par lety, tehdy zrovna nezadany, narazil na jedne klasicke seznamce, zaujalo me, ze stejne jako ja rada a casto cestuje, byla ze stejneho regionu, temer stejneho veku, na profilu plno hezkych fotek z ruznych mist sveta... Tak jsem ji oslovil a dockal jsem se naprosto arogantniho povyseneckeho jednani, kdy ze me delala chudaka, ze jeji cesty stoji bezne okolo 100 az 200 tisic a ze to neni zadna mimoradna castka (pro mne teda jo) a neskutecne arogantne machrovala, kde uz proti mne vsude byla a jak za cesty dava statisice. Takze nase pisemna konverzace skoncila po par vzkazech, ani jeden jsme nemeli o druheho zajem - ja jsem byl pro ni totalni loser,
Přesně, ušetřil spoustu peněz za sponzoring jejího cestování a také dost peněz za sezení u cvokaře a sexuologa, co by ho dávali dohromady z prožitých sexuálních traumat a následné erektivní dysfunkce.
Největší majstrštyk by byl cestovat s Denisou Kleinovou na její účet a na píchání jí dohodit někoho, koho za to ještě zkasíruješ....