Japonsko - Čína v Září / Říjen 2023 Ahoj, hledám někoho k sobě, parťáka nebo parťačku. Jsi dobrodružné povahy? Nápiš do emailu! Navštívil jsem už pár kontinentů, nějaké zkušenosti mám (ty mít tak moc nemusíš). Letos bych rád uspořádal čundr Japonskem s batohem na cca 17-21dnů dle dohody a ceny letenek (co nejlevnější, vhodné pro toho kdo chce za málo co nejvíc). Japonsko je ideální země, kde je možné i přespat venku. Proto bych rád našel kompromis a využil i střídavě ubytování (levné, kapslové nebo tradiční u místních na vyzkoušení). Nejsem proti se domluvit co navštívit (mám už hrubý plán). Ještě plánuji i zastávku v Číně, podívat se krátce třeba po Pekingu dle dohody   Určitě osobní sraz, klidně někde popojedu a jsem z Prahy, 39 let. Email: infochavin (zavinac) gmail com nebo SZ  .

Japonsko - Čína v Září / Říjen 2023

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

0 reakcí

Japonsko - Čína v Září / Říjen 2023

Ahoj, hledám někoho k sobě, parťáka nebo parťačku.

Jsi dobrodružné povahy? Nápiš do emailu!

Navštívil jsem už pár kontinentů, nějaké zkušenosti mám (ty mít tak moc nemusíš).

Letos bych rád uspořádal čundr Japonskem s batohem na cca 17-21dnů dle dohody a ceny letenek (co nejlevnější, vhodné pro toho kdo chce za málo co nejvíc).

Japonsko je ideální země, kde je možné i přespat venku. Proto bych rád našel kompromis a využil i střídavě ubytování (levné, kapslové nebo tradiční u místních na vyzkoušení).

Nejsem proti se domluvit co navštívit (mám už hrubý plán). Ještě plánuji i zastávku v Číně, podívat se krátce třeba po Pekingu dle dohody

 

Určitě osobní sraz, klidně někde popojedu a jsem z Prahy, 39 let.

Email: infochavin (zavinac) gmail com nebo SZ

0
0 reakcí