Zdravím vospolok. Dovolím si sem hodiť link na môj tripreport zo slnečného Estónska, kde sme za predĺžený víkend obkukli hlavné mesto, preleteli sa dotovanou linkou na ostrov Hiiumaa a vlakom prešli k ruskému pohraničiu do Narvy. Nakoniec sme sa preletli na ceste domov aj úplne novučičkým Airbusom A220, ktorý priletel z továrne len deň predtým https://tonicove.sk/estonsko-sln...-fotoblog/ Náklady: Ryanair VIE-TLL - 30e osoba AirBaltic TLL-RIX-VIE - 10e osoba DiamondSky TLL-KDL-TLL - 50e osoba Ubytovanie Hiiumaa - 60e chatka Ubytovanie Tallinn - 55e izba Vlak Tallinn - Narva - Tallinn - cca 25e osoba Tallinn televeža - 17e osoba Pivo v centre Tallinnu 6-7e :(( Slušný obed v Lido - cca 10-11e osoba  .

Estónsko – slnečne a sviežo / FOTOBLOG/

Založil ve fóru Cestopisy

4 reakce

Zdravím vospolok. Dovolím si sem hodiť link na môj tripreport zo slnečného Estónska, kde sme za predĺžený víkend obkukli hlavné mesto, preleteli sa dotovanou linkou na ostrov Hiiumaa a vlakom prešli k ruskému pohraničiu do Narvy. Nakoniec sme sa preletli na ceste domov aj úplne novučičkým Airbusom A220, ktorý priletel z továrne len deň predtým

https://tonicove.sk/estonsko-sln...-fotoblog/

Náklady:

Ryanair VIE-TLL - 30e osoba
AirBaltic TLL-RIX-VIE - 10e osoba
DiamondSky TLL-KDL-TLL - 50e osoba

Ubytovanie Hiiumaa - 60e chatka
Ubytovanie Tallinn - 55e izba
Vlak Tallinn - Narva - Tallinn - cca 25e osoba
Tallinn televeža - 17e osoba

Pivo v centre Tallinnu 6-7e :((
Slušný obed v Lido - cca 10-11e osoba

2

Tak cena piva žádná láce. Tam nepoletím :-). Snad to bude v červenci ve Vilniusu lepší. Je čas začít prolétávat tu akcičku s AirBaltic. 
Cestopis si přečtu rád, jako vždy.

0 Citovat

Hej strasnu marzu tam maju. Ale tak odporucam Tanker Sauna, ten sa da kupit za euro nieco aj v supermarketoch

0 Citovat

Škoda, že jste nešli dovnitř do námořního muzea. Za mne jedno z nejzajímavějších a esteticky nejzdařilejších muzeí, co jsem navštívil. 

0 Citovat

Áno, počul som len chválu, lenže bolo treba využiť krásne počasie. Tak veď rád sa tam opäť vrátim, ešte by to chcelo vnútrozemie a aj bývalé zatvorené mesto Sillamae.

0
4 reakce