Ahoj, hledám někoho k sobě, nejlíp ve dvou nebo max čtyři lidi. Jsi dobrodružné povahy? Nápiš do emailu! Jsem dobrodruh a cestovatel, navštívil jsem už pár kontinentů, nějaké zkušenosti mám (ty mít tak moc nemusíš). Letos bych rád uspořádal čundr Japonskem s batohem na cca 17-21dnů dle dohody a ceny letenek (co nejlevnější, vhodné pro toho kdo chce za málo co nejvíc). Japonsko je ideální země, kde je možné i přespat venku. Proto bych rád našel kompromis a využil i střídavě ubytování (levné, kapslové nebo tradiční u místních na vyzkoušení). Nejsem proti se domluvit co navštívit (mám už hrubý plán). Ještě plánuji i zastávku v Číně, podívat se krátce třeba po Pekingu dle dohody 🙂 Samozřejmě že využijeme i JP Rail Pas a kombinaci tradičního ubytka.   Jen prosím trochu soudnosti, jsi pohybově aktivní (nejlíp nekuřák), nevadí ti chodit s batohem (aktivně opravdu někde chodíš). Píšou mi i mladý lidi, kteří nikde nechodí a myslí, že to najednou doženou po ležení na gauči, kdy se ukáže že nevyjdou kopec v ČR na hrad do 400m. Respektive vyjdou, ale jsou už zničený.   Určitě osobní sraz, klidně někde popojedu a jsem z Prahy, 40 let. Zdraví… Dobrodruh. Email: infochavin (zavinac) gmail com  .

Japonsko a stopover Čína 2023

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

4 reakce

Ahoj, hledám někoho k sobě, nejlíp ve dvou nebo max čtyři lidi.
Jsi dobrodružné povahy? Nápiš do emailu!


Jsem dobrodruh a cestovatel, navštívil jsem už pár kontinentů, nějaké zkušenosti mám (ty mít tak moc nemusíš).
Letos bych rád uspořádal čundr Japonskem s batohem na cca 17-21dnů dle dohody a ceny letenek (co nejlevnější, vhodné pro toho kdo chce za málo co nejvíc).
Japonsko je ideální země, kde je možné i přespat venku. Proto bych rád našel kompromis a využil i střídavě ubytování (levné, kapslové nebo tradiční u místních na vyzkoušení).
Nejsem proti se domluvit co navštívit (mám už hrubý plán). Ještě plánuji i zastávku v Číně, podívat se krátce třeba po Pekingu dle dohody 🙂

Samozřejmě že využijeme i JP Rail Pas a kombinaci tradičního ubytka.

 

Jen prosím trochu soudnosti, jsi pohybově aktivní (nejlíp nekuřák), nevadí ti chodit s batohem (aktivně opravdu někde chodíš).

Píšou mi i mladý lidi, kteří nikde nechodí a myslí, že to najednou doženou po ležení na gauči, kdy se ukáže že nevyjdou kopec v ČR na hrad do 400m. Respektive vyjdou, ale jsou už zničený.

 

Určitě osobní sraz, klidně někde popojedu a jsem z Prahy, 40 let. Zdraví… Dobrodruh.

Email: infochavin (zavinac) gmail com

0

Hledám stále lidi, kdo by měl zájem.

0 Citovat

Jeď radši sám a nezdržuj se hledáním, když pravděpodobnost nalezení vhodného parťáka je malá i na běžnější cesty. Málokdo má letos zbývající dovolenou na 3 týdny a pro studenty už je termín celkem pozdě, aby se to dalo stihnout o prázdninách a neplatit zbytečně moc za letenky. V tomto případě by se těžko hledal někdo, kdo může dát poměrně dost peněz za letenku, dopravu a část ubytování (oproti většině destinací) a zároveň je ochotný spát v parku ve městě nebo za městem (ve stanu nebo pod širákem?), jak naznačuješ.

Jinak na spaní v kempech či tábořištích (obvykle kousek od města či městečka), kde je to i oficiální a většinou zdarma (nebo za poplatek, ale levně), je ideální Hokkaidó. Dá se tam cestovat vlakem i levněji než s JP Rail Pass, i když je to pomalejší. A když čundr, tak vyraž do NP na sopky, ale to chce na většinu z nich v létě.

1 Citovat

Cena rail pass sa inak zvyšuje od októbra o cca 70%.

0 Citovat

Ano vim, uz mame koupene letenky. Dekuji velice ale za informaci. 

0
4 reakce