Jelikož vydělávám málo a splácím dluhy nemůžu si dovolit dovolenou. Loni mě vzali známí a dělala jsem jim řidiče, bylo to super, platila jsem si jen jídlo. Tak mě napadlo že třeba někdo má opačný problém, má za co, ale nemá s kým. Já bych měla s kým, ale nemám za co. Samozřejmě hledám ženu, ne muže, který si za to bude nárokovat společnou noc. Jsem z Prahy, je mi 35, sportovně, turisticky laděná. Pojedu ráda kamkoli.   .

hledám dovolenou ale nemám na ni

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

7 reakcí

Jelikož vydělávám málo a splácím dluhy nemůžu si dovolit dovolenou. Loni mě vzali známí a dělala jsem jim řidiče, bylo to super, platila jsem si jen jídlo.
Tak mě napadlo že třeba někdo má opačný problém, má za co, ale nemá s kým. Já bych měla s kým, ale nemám za co. Samozřejmě hledám ženu, ne muže, který si za to bude nárokovat společnou noc. Jsem z Prahy, je mi 35, sportovně, turisticky laděná. Pojedu ráda kamkoli. 

2

Fotka hodně pomůže.
Samozřejmě celé postavy.

6 Citovat

@falcoequi zkusila bych oslovit Denisu Kleinovou a klidně třeba i Aleše, ten si dle všeho noc nenárokoval :-)

21 Citovat

Takových nabídek je plný internet.

Jsou lidé, co ti koupí letenku a zaplatí celou dovolenou. Na oplátku jim jen převezeš kufr s nějakými dárky pro přátele.

Můžeš tak zažít exotiku zadarmo a poznat země v Jižní Americe.

9 Citovat

Umíš anal?

3 Citovat

Zena, co si bude narokovat spolecnou noc je ok?

4 Citovat

Když jsi sportovně a turisticky laděná, jdi na vícedenní trek. Spacák, karimatku, vařič, ešus atd. snad máš a půjč nebo kup si lehký malý stan, pokud ho nemáš.

Nejbližší vhodná destinace je Slovensko, např. část cesty hrdinů SNP a na vlak nebo bus tam a zpět snad peníze máš. Během cesty máš náklady jen na jídlo, protože spát se dá zdarma v přírodě (ne všude, ale na této stezce asi ano) a pitná voda je občas cestou k nalezení. Můžeš pak jet klidně i s mužem. Když ti nic nebude platit, nemůže si nic nárokovat na oplátku.

Pokud si můžeš dovolit necelé 4000 Kč na letenku, doporučuju v akci na podzim koupit si letenku z Prahy na Madeiru s TAP na duben až červen na 7-12 dní (připlácet za odbavené zavazadlo není třeba na cca 40 l batoh). Na treku přes ostrov budeš spát zdarma v tábořištích nebo i mimo ně a na závěr můžeš spát v kempu u moře za 6 eur na noc. Náklady na bus na start a zpět jsou 10 eur z Funchalu a 7-8 eur z letiště do Funchalu (tam je třeba jet pro plynovou kartuši, jinak by bus byl za míň). Případně ještě v půli cesty můžeš sjet z hor k moři se vykoupat, nabít mobil a powerbanku v knihovně (v pracovní dny) a nakoupit jídlo - bus je za 2x 1,30 eur. Můžeš jezdit místo busu i stopem. Jídlo je tam za podobné ceny jako v ČR. Cestou potkáš plno Čechů (většina na treku letos na přelomu června a července) včetně samotných holek (nebo dvojic holek či párů) a třeba se s někým dáš na část cesty dohromady.

Když tak můžu poradit i jiné destinace na treky nebo jiné způsoby low cost cestování.

8 Citovat

Několik takových cestopisů z několika zemí tady publikovala Petra Vašáková, low-cost treky se spaním venku. Mimo hlavní sezónu jsou letenky po Evropě levné.

3
7 reakcí