Zdravím vospolok. Ak admin dovolí, hodím sem link na svoj posledný letecký výlet tohto roku, tentokrát na sever Španielska do fakt príjemného Santanderu a predvianočného Madridu, ktorý naopak veľmi odporúčať nemôžem. Takisto sme si dali lacný prelet Dreamlinerom z Madridu do Barcelony, čo bol vlastne aj cieľ dvojdňového expresného výletu.  https://tonicove.sk/slnecny-sant...ny-madrid/ Náklady Slovak Lines bus - 4e Ryanair VIE-SDR - 30eur Bus SDR-centrum - 3,20e Ubytko Santander - 38 eur izba Taxi centrum - Faro Cabo Mayor - 10e bus Santander - 1,20e Iberia SDR-MAD - 26e Metro Barajas - MAD - 6e osoba Travelodge - 61e Taxi Travelodge-Mad - 10e Air Europa MAD-BCN - 18e Vueling BCN-VIE - 20e Pinchos 3,5-5e Pivo 2,50-4e    .

Slnečný Santander a preplnený Madrid

Založil ve fóru Cestopisy

3 reakce

Zdravím vospolok. Ak admin dovolí, hodím sem link na svoj posledný letecký výlet tohto roku, tentokrát na sever Španielska do fakt príjemného Santanderu a predvianočného Madridu, ktorý naopak veľmi odporúčať nemôžem. Takisto sme si dali lacný prelet Dreamlinerom z Madridu do Barcelony, čo bol vlastne aj cieľ dvojdňového expresného výletu. 

https://tonicove.sk/slnecny-sant...ny-madrid/

Náklady

Slovak Lines bus - 4e
Ryanair VIE-SDR - 30eur
Bus SDR-centrum - 3,20e
Ubytko Santander - 38 eur izba
Taxi centrum - Faro Cabo Mayor - 10e
bus Santander - 1,20e
Iberia SDR-MAD - 26e
Metro Barajas - MAD - 6e osoba
Travelodge - 61e
Taxi Travelodge-Mad - 10e
Air Europa MAD-BCN - 18e
Vueling BCN-VIE - 20e
Pinchos 3,5-5e
Pivo 2,50-4e

 

2

Zdravim tiez! Prima pocteni, nebot tento kus Spanelska uz delsi dobu laka. At uz onen samotny Santander nebo i Bilbao, Vitoria ci na vinecko do La Rioja.

Znimovana vyhlidka z restaurace od retezce Corte Ingles v Madridu mi pripomnela podobnou situaci i v Barcelone, kde se tato restaurace retezce Corte Ingles nachazi primo na Plaça de Catalunya a naskyta se tak nadherny pohled na cele mesto. (Navic pripojim i jednu vychytavku. Mate-li s sebou tezsi zavazadlo, je mozne si jej bezplatne uschovat behem oteviraci doby ve skrinkach v suterennim patre.)

Inu a kdyz byla zminka o Sampě, tak i kdyz se v teto brazilske megalopoli nachazi pocetna italska mensina zejmena ve ctvrti Bela Vista Bixiga, stale se jedna o mesto São Paulo . (naopak SanPaolo mi pripomina spise jakousi italskou banku). ;-)

 

1 Citovat

Pěkný cestopis i fotky. Kantábrie zjevně stojí za návštěvu i na podzim - my v létě cestovali po Asturii a Kantábrii týden a dovedu si představit že bychom tam byli i delší dobu, nebo se tam znovu vrátili. Viz https://tinyurl.com/fx9m5vxm .

1 Citovat

Pekny cestopis aj Tonicov, aj Divanov. Tiez nad tym rozmyslam v lete na utek od horucav. Pokial teda budu rozumne ceny leteniek.

0
3 reakce