Nedaří se mně přemluvit nikoho z kamarádů na food trip do Texasu, tak to ze zoufalství dám sem. Proč? 1. Sdílená radost je dvojnásobná radost. 2. Sdílené náklady jsou poloviční (třetinové, čtvrtinové) náklady, a každý dolar se bude hodit. Chci udělat takovou speciální cestu do Texasu za nejlepšími BBQ restauracemi. Ochutnávat nejlepší maso bude hlavní téma, každodenní radost. Plus nějaké malé pivovary, plus nějaký trail v některém z N.P. (S.P.), plus Houston Space Center, plus ... Putování autem z Dallasu (nejspíš) do Austinu, Houstonu a zpět. Odhadem v květnu nebo v červnu. Deset, čtrnáct dní. Každý den čtvrt kila skvěle zpracovaného masa! Já to pojedu i sám. Je to výzva pro muže i ženy (s výjimkou paní Denisy Kleinová, Vy se prosím nehlašte), ale dost pochybuji, že pro ženy to bude atraktivní výzva (ale mohla by být, pokud máte rády vynikající jídlo), maximálně 4 lidi do jednoho auta.  Ozve se někdo? Inspirace třeba z Austinu: https://m.youtube.com/watch?v=6SmCcalQElc a https://thetexasbucketlist.com/map/  .

Vejlet do Texasu

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

1 reakce

Nedaří se mně přemluvit nikoho z kamarádů na food trip do Texasu, tak to ze zoufalství dám sem. Proč? 1. Sdílená radost je dvojnásobná radost. 2. Sdílené náklady jsou poloviční (třetinové, čtvrtinové) náklady, a každý dolar se bude hodit.

Chci udělat takovou speciální cestu do Texasu za nejlepšími BBQ restauracemi. Ochutnávat nejlepší maso bude hlavní téma, každodenní radost. Plus nějaké malé pivovary, plus nějaký trail v některém z N.P. (S.P.), plus Houston Space Center, plus ...

Putování autem z Dallasu (nejspíš) do Austinu, Houstonu a zpět. Odhadem v květnu nebo v červnu. Deset, čtrnáct dní. Každý den čtvrt kila skvěle zpracovaného masa!

Já to pojedu i sám. Je to výzva pro muže i ženy (s výjimkou paní Denisy Kleinová, Vy se prosím nehlašte), ale dost pochybuji, že pro ženy to bude atraktivní výzva (ale mohla by být, pokud máte rády vynikající jídlo), maximálně 4 lidi do jednoho auta. 

Ozve se někdo?

Inspirace třeba z Austinu:

https://m.youtube.com/watch?v=6SmCcalQElc

a

https://thetexasbucketlist.com/map/

0

Trochu potěšení pro oči:

https://www.texasmonthly.com/int...-bbq-2021/

https://www.southernliving.com/f...rants-2022

0
1 reakce