Rád bych vám představil jeden z Kanárských ostrovů - Lanzarote. Místo pro milovníky sopek a vína, které ale není pro každého. Začtěte se a pokochejte se fotkami v mém cestopise z tohoto magického místa. Více fotek a cestopis na mém blogu: https://cestovanisfotografem.cz/...ne-a-vina/  .

Lanzarote - Sopečný ostrov stvořený z ohně a vína

Založil ve fóru Cestopisy

14 reakcí

Rád bych vám představil jeden z Kanárských ostrovů - Lanzarote.
Místo pro milovníky sopek a vína, které ale není pro každého. Začtěte se a pokochejte se fotkami v mém cestopise z tohoto magického místa.

Více fotek a cestopis na mém blogu:

https://cestovanisfotografem.cz/...ne-a-vina/


lanzarote-197.jpg

2

tyhle posty "ahoj pojd ke me na web" mi desne vadi. Selfpromo neni ucelem tohoto fora, ale nejsem admin.

Musim ale pochvalit vase fotky, jsou nadherne. Na Lanzarote jsem byl pres vanoce a urcite se vratim, moc se mi tam libilo. Oproti Tenerife a Gran Canarii mi prisel mene turisticky, coz se mi libilo.

 

3 Citovat

No jo no, dělá to tak co jsem si všiml většina blogerů. Co si budem vytvářet obsah stojí spoustu času, tak ať ho někdo vidí. Reklamy tam nemám tak co.

Nicméně, Lanzarote je pravdu méně turistické ale z Gran Canarie jsem se vrátil před měsícem a kromě pláže, jsem turisty moc nepocitoval. Hiky v horách skoro prázdné a vyhlídky také. Jen cyklistů tam bylo na silnicích dost.

0 Citovat

Mně naopak takovéhle selfpromo nevadí vůbec... Řekla bych, že i takovéhle sdílení zážitků z cest je účelem fóra. Krásný cestopis a nádherné fotky, díky!

1 Citovat

tygrlive napsal(a):

tyhle posty "ahoj pojd ke me na web" mi desne vadi. Selfpromo neni ucelem tohoto fora, ale nejsem admin.

 

Ja v tom teda tiez nevidim ziaden problem, web zarobkovy nie je, reklamy tam nie su.

V zivej pamati mam ludi, co davali vsetky svoje cestopisy len na forum (AL) a to potom zo dna na den skoncilo a bolo po cestopisoch. Nehovoriac o tom, ako to s CL vyzeralo pocas korony, ked sa tu sralo uplne na vsetko.

Inak teda odporucam vyskusat si pracu s editorom na publikovanie cestopisov tu na CL, mozno by vas velmi rychlo preslo vobec tu nieco zverejnovat.

 

 

 

6 Citovat

Mě teda tyhle reklamy různých "blogerů" taky nebavěj

1 Citovat

Já se divím, že cestopisy na CL ještě někdo píše. Otřesný editor, u kterého jsem se tolikrát vyvztekal, nahoře nemají cestopisy ani přímé tlačítko, vedle letenek, zájezdů, fóra a průvodců. Vytopované oblíbené cestopisy budou za chvíli 2 roky staré, protože se je nikdo neobtěžuje ani aktualizovat, na fb se cestopisy nepropagují, pamatuji časy kdy ano a nakonec jsou vidět bez rozkliknutí pouze poslední tři cestopisy. Evidentně tady o ně zájem není.

5 Citovat

Se mi "líbí", že to vadí a odsuzují to lidé, kteří mají (v drtivé většině) u počtu zveřejněných cestopisů zde na CL čistou 0.

2 Citovat

nerobit si z toho tazku hlavu, mne tu tiez pravidelne nakladaju ze davam iba linky :D aspon keby som z tych blogov nieco mal, zatial cista strata za hosting a domenu. Reklamy tam nechcem mat.

6 Citovat

A mně linky nevadí (např. tonicovy a cizyho cestopisy čtu moc ráda) a úplně chápu, že si člověk to, s čím se piplá x hodin a dává veřejně v plen ke kritice nebo k inspiraci, rád uschová někde u sebe a ne tam, kde o to může bez vlastního přičinění přijít.

Pokud mě link zavede k někomu na stránky, kde se mi cpe reklama, tak jednoduše přestávám číst.

5 Citovat

Jo, zrovna tonic a cizy a jejich "retardované" cestopisy patří k mým oblíbeným a nevadí mi kvůli nim kliknout na odkaz.

3 Citovat

tonic napsal(a):

 aspon keby som z tych blogov nieco mal

Ale sak teba dotuje lidl, kazda kupacia dovolenka, nove kupacia kratasy :)

1 Citovat

Tak tohle mě vůbec nevadí. Naopak jsem rád za takové cestopisy. Tonic  a Cizy mají vždy vysokou úroveň cestopisů a patří jim velké díky za to. 

2 Citovat

Jestli to s tou nula cestopisů bylo na mě, tak ano, kvůli cestopisům sem nechodím, nevidím smysl v tom je psát, ani je tu už nečtu. Málokdo umí napsat hezký cestopis, který má hlavu a patu a nejsou v něm hrubky. Informace o destinacích sbírám z jiných zdrojů.

Ale tohle nebylo konkrétně na tento cestopis, ale obecně. Internet je dnes plný obsahu, který vznikl jen kvůli viditelnosti na sítích. Publikuj, nebo zemři. Informační hodnota nulová, jen spousta balastu.

Nikomu svůj názor ovšem nenutím, evidentně je hodně lidí, které to baví

 

0 Citovat

 Internet je dnes plný obsahu, který vznikl jen kvůli viditelnosti na sítích.

Zial to uplne vidiet, ze uz je velmi vela AI generovaneho travel obsahu. Dokola tie iste veci.

0
14 reakcí