Zdravím, jsem z Brna a už mě nebaví neúspěšně přemlouvat někoho ať se mnou vycestuje.Zatím jsem nic většího než Londýn nebo Řím sama nepodnikla,ale právě proto chci někam dál.Viděla bych to na kombinaci odpočinku u moře a poznávání ostrova.Na všem se jde domluvit,proto bych raději někoho z Brna a okolí. Já 26 let,ukecaná,společenská  .

Mauricus 2016,Podzim 2015 u moře

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

9 reakcí

Zdravím,
jsem z Brna a už mě nebaví neúspěšně přemlouvat někoho ať se mnou vycestuje.Zatím jsem nic většího než Londýn nebo Řím sama nepodnikla,ale právě proto chci někam dál.Viděla bych to na kombinaci odpočinku u moře a poznávání ostrova.Na všem se jde domluvit,proto bych raději někoho z Brna a okolí.
Já 26 let,ukecaná,společenská smiley Tak až se objeví nějaká akční letenka na leden-únor 2016.Stačí napsat a domluvíme se dále.
Letos na podzim, ideálně listopad, bych také něco podnikla ale to nemám zatím konkrétní místo.Hoďte něco do diskuze smiley

0

Ahoj 5.2.2015 odlítáme do Indie do státu Goa, můžeš se klidně přidat. Dle situace válečka u moře a poznání okolí.

0 Citovat

Ahoj, a kdy zhruba - co spise Reunion treba? Ja jinak navic na kveten muzu nabidnout tyden v Japonsku - Osaka a okoli, nebo asi 4 dny v Istanbulu v pulce unora. Ubytovani platim (jednoluzaky nejsou), ostatni je na tobe. Jedeme 3, ja a moji rodice (delam jim pruvodce smiley

0 Citovat

Ahoj, jak jsem psala letíme spolu s manželem 5.2. do 23.2. můžeš se přidat. Koupili jsme letenky v akci, pak že nepoletíme teď že poletíme. Vždycky nás lítá víc ((6) ale letos to prostě nevyšlo a tak se nebráníme vzít někoho do party. Reunion by šel taky ale my už máme letenky., tak ten někdy jindy. Ale asi nebudeš moct když letíš v půlce února do Instanbulu.Jak chceš my se nebráníme, jinak pokud budeš chtít cestovat s partou tak berem. Máma toho procestovaného už docela dost.

0 Citovat

Děkuji za nabídky ale chtěla bych spíše na podzim smiley

0 Citovat

Ahoj, na Mauriciu jsem byl v roce 2011. Podzim je nejméně vhodné období pro cestování na jižní polokouli, je tam období monzunových dešťů. Jsem velký fanda cestování a také nemám s kým.

0 Citovat

kizkiz to mas pravdu ja si to vubec neuvedomila:)

0 Citovat

Jestli by tě zaujalo mám objednanou plachetnici na konec června Jadran z Chorvatska. Zatím nemám jistou posádku, loď je max. pro 8 osob.

0 Citovat

Ahoj Libinka11,

je mi taky 26, jsem z Ostravy a zrovna vážně přemýšlím, že bych někam na jaře vycestovala. Nemám určenou destinaci (ale raději do tepla), ani délku, klidně od 14 dní do 4 měsíců, účelem cesty by bylo poznávání, oprášení angličtiny, případně i nějaký přivýdělek (po tom, co bych zdokonalila angličtinu). Takže to můžeme nějak vymyslet spolu smiley.

0 Citovat

Ahoj, na Mauriciu budem od 16.5. do 23.5. , tak ak v tomto termine niekdo bude na ostrove,tak sa mozeme stretnut,
m

0
9 reakcí