Dovolím si po delší době přispět se svou troškou do mlýna. Den otců jsem před pár dněma strávil na Manu. Pro mě celkem exotický zážitek. Blbě se tam dostává, turistů minimum a není ani součásti Velká Británie, ale jen závislé území. Plánováno to začalo být před půl rokem, kdy jsem zakoupil přes MyTrip podhodnocené letenky easyJetu a našel rozumně drahé ubytko včetně snídaně. V průměru jeden let denně a naplánováno jako víkendový výlet. Odlet v pátek večer a návrat v pondělí poledne (bohužel). Později do toho hodí easyJet vidle a zruší mi let Liverpool-Isle of Man a musím hledat náhradu... 👉 https://michal-na-cestach.blogsp...-manu.html Britská ETA ... 12,43 € PRG-LPL ... 744 Kč Zrušený LPL-IOM ... 602 Kč Získaný bonus ve voucheru za zrušený let ... 20 GBP Náhradní let s Loganairem ... 6500 avios + 40 GBP + 3 € nutné na boost pár chybějících avios IOM-LPL ... 602 Kč LPL-PRG ... 789 Kč .
Dovolím si po delší době přispět se svou troškou do mlýna. Den otců jsem před pár dněma strávil na Manu. Pro mě celkem exotický zážitek. Blbě se tam dostává, turistů minimum a není ani součásti Velká Británie, ale jen závislé území.
Plánováno to začalo být před půl rokem, kdy jsem zakoupil přes MyTrip podhodnocené letenky easyJetu a našel rozumně drahé ubytko včetně snídaně. V průměru jeden let denně a naplánováno jako víkendový výlet. Odlet v pátek večer a návrat v pondělí poledne (bohužel). Později do toho hodí easyJet vidle a zruší mi let Liverpool-Isle of Man a musím hledat náhradu...