Ahoj, měl bych dotaz je složitější vyřizovat roční víza do indie než pouze na 30 dní, ptám se proto, že předtím jsem 50 dní v Číně a nevím jak moc času pak bude na vyřizování víz, děkuji  .

víza indie

Založil(a) ve fóru Hledám spolucestujícího

6 reakcí

Ahoj, měl bych dotaz je složitější vyřizovat roční víza do indie než pouze na 30 dní, ptám se proto, že předtím jsem 50 dní v Číně a nevím jak moc času pak bude na vyřizování víz, děkuji

0

asi jsem nepochopil otazku.

viza do indie resis online, takze je muzes resit kdykoli

co ti brani ta viza vyresit jeste pred cinou na dany termin?

0 Citovat

vzhledem k tomu, že to jsou obě e-visa, tak to bude úplně stejně složité. Pán má asi rád diktatury, 50 dní v Číně, a pak hurá do Indie :-)

0 Citovat

Lord Pitzbudka napsal(a):

co ti brani ta viza vyresit jeste pred cinou na dany termin?

třeba to, že o 30denní můžeš požádat jen 30 dní předem

0 Citovat

Ne. muzes o nej zadat 120 dni predem.

0 Citovat

"

• Q5. When should I apply?

Ans- (i) For e-Tourist Visa (01 year / 05 years), e-Business Visa, e-Medical, e-Medical Attendant and e-Conference visa, applicants of the eligible countries/territories may apply online minimum 4 days in advance
       of the date of arrival. Such application can be made 120 days in advance from proposed date of travel.
       (ii) For e-Tourist Visa (30 days) , applicants of the eligible countries/territories may apply online minimum 4 days in advance of the date of arrival. Such application can be made 30 days in advance from
       proposed date of travel."

0 Citovat

pravdu dis . misto, kde jsem to nasel, bylo ponekud nejednoznacne. mes culpa

0
6 reakcí