Ahoj všichni, plánuji road trip po USA. Spíše by se to týkalo západního pobřeží a centra, návštěvy národních parků (Park Pass mám) a poznávání kultury a dobrodružství spolu s turistikou. Bude to low cost a pojedu autem z Kanady, asi z Vancouveru. Plánuji to udělat začátkem dubna a nejsem si jistá, na jak dlouho. Pojedu s Grand Caravanem, o něco starším obytném voze, ale s nízkým počtem najetých kilometrů a ve výborném stavu, vybaveném jak postelí, tak i kuchyní. Takže to nebude o pohodlí hotelů, ale hlavně o dobrodružství a prostě jen o objevování a získání nových zážitků. Zároveň jsem otevřená nápadům, lezení a čemukoli dalšímu. Pokud se ke mně někdo bude chtít přidat, budu ráda. Koneckonců, je lepší cestovat ve dvojici a zážitky jsou mnohem hlubší, když se sdílejí. Jen bych se ráda setkala před odjezdem, začátkem února plánuji jet do Jižní Ameriky a pak zpátky do Kanady pro vyzvednutí auta. Pokud jsi v  pohodě, znáš vzájemný respekt k odlišnostem, nevadí nepohodlí pár dní na cestách a zároveň bys chtěl(a) poznat Ameriku a nejlépe máš řidičský průkaz a nevadí ti řízení, tak napiš. Klidně se přidat jen na pár týdnů, měsíc, nejsou tam žádná omezení, ale samozřejmě bych byl ráda i za delší dobu, pokud si budeme rozumět. Plánuji projet přes Washington, Oregon, Kalifornii, Nevadu, Nové Mexiko, Utah, Colorado, Idaho, Wyoming a přes Montanu zpět do Calgary. Pak jsem chtěla později projet přes Yukon na Aljašku.  .

Hledám spolucestovatele(ku) na Roadtrip po USA od jara - zejména západ a střed

Založila ve fóru Hledám spolucestujícího

2 reakce

Ahoj všichni, plánuji road trip po USA. Spíše by se to týkalo západního pobřeží a centra, návštěvy národních parků (Park Pass mám) a poznávání kultury a dobrodružství spolu s turistikou. Bude to low cost a pojedu autem z Kanady, asi z Vancouveru. Plánuji to udělat začátkem dubna a nejsem si jistá, na jak dlouho. Pojedu s Grand Caravanem, o něco starším obytném voze, ale s nízkým počtem najetých kilometrů a ve výborném stavu, vybaveném jak postelí, tak i kuchyní. Takže to nebude o pohodlí hotelů, ale hlavně o dobrodružství a prostě jen o objevování a získání nových zážitků. Zároveň jsem otevřená nápadům, lezení a čemukoli dalšímu. Pokud se ke mně někdo bude chtít přidat, budu ráda. Koneckonců, je lepší cestovat ve dvojici a zážitky jsou mnohem hlubší, když se sdílejí. Jen bych se ráda setkala před odjezdem, začátkem února plánuji jet do Jižní Ameriky a pak zpátky do Kanady pro vyzvednutí auta. Pokud jsi v  pohodě, znáš vzájemný respekt k odlišnostem, nevadí nepohodlí pár dní na cestách a zároveň bys chtěl(a) poznat Ameriku a nejlépe máš řidičský průkaz a nevadí ti řízení, tak napiš. Klidně se přidat jen na pár týdnů, měsíc, nejsou tam žádná omezení, ale samozřejmě bych byl ráda i za delší dobu, pokud si budeme rozumět. Plánuji projet přes Washington, Oregon, Kalifornii, Nevadu, Nové Mexiko, Utah, Colorado, Idaho, Wyoming a přes Montanu zpět do Calgary. Pak jsem chtěla později projet přes Yukon na Aljašku.

img-7774.jpg

0

Já bych se ráda přidala, USA jsou můj sen. Jsem 90-60-90.

0 Citovat

Co máte všichni s tím letištěm? Co je tam tak skvělýho?

0
2 reakce