Rusko 2026 (na 30 dnů a odjezd dle dohody)

Založil(a) před měs Njord ve fóru Hledám spolucestujícího

Lord Pitzbudka napsal(a): tim ne-Ai koncem s ukrajinou, a jejimi odvody, se ten proruskej zmetek opet odhalil.rusko takhke odvadi prakticky od zacatku valky. a jeste drsneji.

Mozna taky pujdes :) 

0 Citovat

bugr napsal(a): jsem neskutečně alergický na tyhle AI sračky, si na to udělejte klub dementů, kteří neumí používat vlastní rozum a  musí někoho slepě poslouchat. Až ti řekne AI skoč z okna tak skoč a bud klid.

Ano presne tak, jses odhalil, proto tu mas prepis AI, prece se nebudu s tim dlouho psat a travit s tim cas :) 

0 Citovat

pridrbany Zieba co je plateny RT a plzenskou radnicou v jednom ... no nech tam len zostane. Hlavne ze dava videa na zakazany Youtube. Inak existuje vobec nejake video takehoto typu o Moskve, kde sa nerozplyvaju nad metrom?

7 Citovat

jeď si kam chceš ale jdi s tím Ruskem už do prdele.

By mě zajímalo kolik podobných blbů cestovalo v roce 1944 do Německa na výlet?

13 Citovat

Zieba, to je niečo ako Pizdec?

1 Citovat

bugr napsal(a):

jeď si kam chceš ale jdi s tím Ruskem už do prdele.

By mě zajímalo kolik podobných blbů cestovalo v roce 1944 do Německa na výlet?

par zmetku placenejch hitlerem se urcite naslo.

a tenhle zmetek … jen at cestuje.  treba si ho tam nechaj, zm*da ruskyho

10 Citovat

Prý je teď možnost spolujízdy do Rusácka s Nočními vlky. Sraz v devět před Modrou ústřicí.

6 Citovat

@Petr76

Predvoj je už tam.

img-de04230f8b6d65a0ce1ae616044dbcc0-v.jpg

17 Citovat

video dukaz dal, jak je to v Rusku.... 1. https://www.youtube.com/watch?v=_skGISyM02k  a druhe 2. https://www.youtube.com/watch?v=r6lpraeQ9WQ

Oboji teda podvrh? Podvodne placene videa? 

0 Citovat

cim dal vic se odkopavas jako ruska PR hlasna trouba

muzu se zeptat, kolik plati?

8 Citovat

to Njord: 

A čo vlastne tie videá dokazujú? Myslím že nikto v diskusii netvrdil, že v uliciach ruských miest nie je relatívne normálny život, podobne ako bol relatívne normálny život aj pred rokom 89 v mestách v ČSSR. Tie výhrady od tvojich oponentov sa týkali iných vecí.

No však už si rozhodnutý, tak tam choď, natoč tiež prípadne video a napíš cestopis, určite si ho prečítam, Táto flame diskusia mi už nedáva zmysel.

3 Citovat

no ona to většina pitomců dělá zdarma, takový mají Rusové nejradši. 

3 Citovat

Nechtěl by administrátor tu ruskou propagandu zarazit?

12 Citovat

jery napsal(a): No však už si rozhodnutý, tak tam choď, natoč tiež prípadne video a napíš cestopis, určite si ho prečítam, Táto flame diskusia mi už nedáva zmysel.

Nic dokazovat se nemusi. Mam kamarada, co je spis opatrny, nejezdi do nebezpeci a byl v KLDR, kdy tam hradil nemale penize s CK. V diskuzi jinde, jsem se take docetl, ze jet do RU je jako jet do KLDR, ze je to sebevrazedne a nevim co. Jenze ja tam nejedu neco tocit nebo propagovat a nebo delat youtube kanal a to je ten rozdil. Nebudu tak placeny, co vyfotim a privezu, tak dam zadarmo nekde na net. Kdyz to bude stat za houby, dozvedi se lidi ze se to nepovedlo a nebo naopak. 

A tohle bych mohl dat do mobilu pro celnika :D 

Bude se to treba na celnici libit? https://www.youtube.com/watch?v=F-x76HiYOCM

0 Citovat

Njord, nerobíš dobre, že tu diskutovaním na tejto stránke strácaš čas. Mal si si parťákov hľadať na http://www.vlada.gov.sk. V každom prípade si prepásol máj ako najlepší čas na návštevu Ruska. Ak chceš ísť ešte tento rok do Ruska, máš kvôli počasiu najvyšší čas. V lete je v Rusku veľmi horúco, v zime veľký mráz a v jeseni môže pršať. A nezabudni, že červen je vôbec ten najhorší mesiac na cestu do Ruska. Riaditeľ skrachovanej CK Wehrmacht by o tom vedel rozprávať.

3 Citovat

Njord napsal(a): V diskuzi jinde, jsem se take docetl, ze jet do RU je jako jet do KLDR, ze je to sebevrazedne a nevim co. ...

Nie je to sebevražedné, veľmi pravdepodobne zásadné problémy mať nebudeš, možné riziká už boli X-krát popísané v tejto diskusii a myslím že väčšine skôr vadí to, že cestu do Ruska pokladajú za formu podpory miestneho režimu (podobne ako pri ceste do KLDR, kde je to ešte vypuklejšie, keďže oficiálne tam môžeš ísť len cez predraženú štátnu agentúru s vopred nalinkovaným programom).

Si rozhodnutý ísť tak choď a napíš potom cestopis, nevidím zmysel v pinkaní si videí o tom, ako je fajn v moskovskom metre.

3