Ahoj cestovatelé, zkoumám možnosti, jak se co nejvýhodněji dostat do VIP salónků a není mi jasný program priority pass. Pročetl jsem mj. čánek http://cestujlevne.com/letistni-vip-sal ... aze-vidni/, kde se uvádí, že se základním členstvím v PP je nárok na slevu 50 % pro sebe a doprovod. Nicméně na webu PP nic takového nevidím, naopak tam píšou, že se platí plná cena (27 USD) pro sebe i doprovod. Tak vlastně moc nechápu, k čemu ten program je (když jsem šel někde "naslepo" do VIP, tak mi tam pustili bez PP za obdobný poplatek). Druhá věc je, jak se k PP rozumně dostat v ČR. Pochopil jsem, že některé banky dávají to základní členství ke kartám (pak ale moc nerozumím, jestli to k něčemu je, viz výše) a u některých (Erste premier) jsou 4 vstupy ročně zdarma (to ale asi platí jen pro držitele?). Nějaké vstupy "zdarma" jsou i k Diners club, ale tam je zase roční paušál, který moc výhodný není. Zatím mi nejlepší přišla Erste, ale tam je opruz s podmínkami vedení. Máte nějaké tipy? Co používáte vy? Díky .
Kutnik šopa. To je zájmu. Zrovna mi i Cali píše, kdy to mám. Tak 5.2. v 11 hod z Prahy. Nechceš se přidat Eremi. Je to pátek. Aspoň se seznámíme :-). Vy si můžete udělat s Calim pěkný den v Ostravě a navštívit Stodolní. Třeba to tam bude zrovna otevřené :-))
Tak dnes dorazil prodloužený bezplatný PP i fyzicky. Tedy za ty prachy u mě dobrý:-) Kdyby se dalo cestovat, tak přímo zlatý:-) Jen upozorňuji milce, že to prodloužení je vidět měsíc před expirací. U mě to je 29.1. a v app i na webu se to objevilo přesně 29.12. a to je i na dopisu.
kluci, kupoval jsem tenkrát PP přes nějakej VISA odkaz za 315usd (pro mě dobrá cena) a zajímalo by mě zda při renew, mi budou účtovat stejnou částku nebo už tu originální co teď mají na webu? díky za info, jejich customer service je strašnej.
Hodně záleží kde a jak často člověk letí. Já se dostal asi na průměr 150kč vstup. Mnohdy člověk nedostane ani to klidnější místo natož občerstvení. Jindy tam přečká celou noc, nají se, osprchuje a hodí do nálady.
Jinak pokud by někdo toužil kromě klasického, resp. unlimited, tak přátelé z cestovatelského čarodějnictví umí i roční Priority standard se dvěma free vstupy za 35 USD, další návštěvy pak za 32 USD. Vyzkoušeno v praxi;)