Kdo by měl zájem o pořádnou fotku v té "díře na konci světa", tak ať se přidá..  .

Ohňová země: první týden v únoru

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

Mně navíc po kontrole rezervačky na TAMu z letenky úplně zmizely lety MXP-GRU, ač byly nepotvrzené. Jak si to mám jako vysvětlit? smiley

0 Citovat

mám to úplně stejně..taky Milan-Sao Paulo unconfirmed

0 Citovat

Mam to jako vy a chapu to jako game over, na Patagonii se podivam v televizi.

0 Citovat

rovnaky problem, po kontrole na strankach TAMu "unconfirmed" segmenty MXP-GRU,GRU-MXP uplne zanikly, uz nie su ani na CMT ....

m.

0 Citovat

Na Expedii (italské, německé, USA) to nikdo nechce řešit, máme volat na TAM smiley

0 Citovat

Ahoj všem!
Prosím, kde vidíte unconfirmed?

Já se přihlásil na TAMu, napsalo mi to změny letů:


Když se podívám za potvrzovací mail po nákupu, tak časy letů jsou stejné, tak nevím kde je ta změna.

A další věc, jak už tady někdo psal, když se podívám přes TAM i přes LAN, tak ani jedno neukazuje let z Milána. Ani zmínku o tom, že by ten let patřil k rezervačnímu kódu letenky.
Může mi někdo prosím osvětlit, co teď?

Díky moc
Matěj

0 Citovat

vyzera to, ze to fixuju. pozrite si checkmytrip, mne sa tam uz objavili 2 staronove segmenty MXP-GRU-MXP ako confirmed, ale uz operovane priamo LAN, nie pod codeshare

0 Citovat

Lety jsou zrušené z operačních důvodů, od podzimu bude linka operována LANem. Všechny zrušené lety budou překnihovány na LA700 a LA701.

0 Citovat

Mne už opätovne nabehol segment MXP-GRU-MXP, mám to v checkmytrip v stave confirmed. Takže by malo byť všetko OK.

0 Citovat

Jo už to je ok - checkmytrip i přes web letecký společnosti. Jina díky Dave za info - přesně to samé mi později odepsali z TAM

The TAM flight numbers JJ8237 and JJ8236 (Milano/MXP to SP Guarulhos/GRU and SP Guarulhos/GRU to Milano/MXP) have been modified to LAN flight numbers LA 701 and LA 700

We kindly ask you to contact your Travel agency and request them to reissue the tickets with LAN flights LA 701 and LA 700.

0 Citovat

Od toho jsme tady smiley prodat letenku umí každý, poradit a řešit problému už málokdo chce.

0 Citovat

Vytvořila jsem skupinu na fb pro lepší domluvu na půjčení auta a tak smiley Tak se můžete přidat, kdo bude chtít. smiley https://www.facebook.com/groups/1704228 ... 0/?fref=ts

0 Citovat

Super, taky se rád přidám k pronájmu auta, jedu sám.

Termín 2.2.-12.2. takže mezi tím kdykoliv.

Díky!

0 Citovat

FB bohužel nemám,
jedu 2.2.-9.2. a sám .. mohu se k někomu přidat?

0 Citovat

Shoter: Zdarec, nejde mi odepsat na zprávu. smiley Mám stejnej termín a jsem sólo. Akorát mám ještě v prosinci Malajsii, takže tohle bych řešil až potom.. jestli se vrátím.. smiley

0 Citovat

Chci se podělit o zkušenost s eDreams - 12.října jsem jim psal ohledně zmizelého segmentu MXP-GRU a GRU-MXP (po pár dnech se segment znovu "našel" a vše je ok) a dnes, 28. října mi přišla odpověď. Řešit s nima nějaký problém bych asi nechtěl...

0 Citovat

mne odpisali celkom rychlo..do 3 dni..ale jedine to, ze mam zavolat na ich linku smiley

0 Citovat

Jirivm: já jsem zase v prosinci v Peru smiley Můžeš mi alespoň hodit nějaký kontakt na sebe do emailu Shote@email.cz abychom se nějak zkontaktovali?

0 Citovat

Dobrá zpráva pro ty, které čeká cesta do Argentiny smiley

http://www.patria.cz/zpravodajstvi/3082 ... lvaci.html

0 Citovat

Ahoj,
potřeboval bych poradit od zkušenějších co mám dělat, když mi zruší zpáteční let a nabízejí jiné možnosti ale které mě nesedí, protože kvůli nim nestíhám další již zaplacený let.

Gentile Lukas,

in riferimento alla tua prenotazione con ID booking xxx, ci spiace informarti che il fornitore ha cancellato la soluzione di viaggio da te prenotata (LA4443 09FEB).

Qui di seguito le alternative proposte dal fornitore:

LA4443 08FEB Ushuaia-Buenos Aires Jorge Newbery 0910 1230
JJ8019 08FEB Buenos Aires Pistarini-Sao Paolo Guarulhos 1640 2035
JJ8236 08FEB Sao Paolo Guarulhos-Milano Malpensa 2220 1250+1

o

LA4443 10FEB Ushuaia-Buenos Aires Jorge Newbery 0910 1230
J8005 10FEB Buenos Aires Jorge Newbery-Sao Paolo Guarulhos 1505 1845
JJ8236 10FEB Sao Paolo Guarulhos-Milano Malpensa 2220 1250+1

Tieni presente che il rilascio del un nuovo biglietto per una soluzione di viaggio alternativa è soggetto a disponibilità e alla riconferma da parte del fornitore. Se desideri verificare altre eventuali soluzioni di viaggio ti preghiamo di contattarci via email o ai numeri indicati di seguito.

Rimborso se disponibile: se scegli un rimborso monetario del fornitore, inoltreremo ad esso la tua richiesta. Considera che i rimborsi sono a discrezione del fornitore e non sempre disponibili in conformità con i termini e le condizioni del fornitore stessa. Anche se solitamente il rimborso si basa su un biglietto di andata e ritorno, è possibile che il fornitore lo riconosca solo per la tratta di viaggio cancellata.

Attenzione: qualora tu avessi scelto una soluzione di viaggio composta da servizi di trasporto gestiti separatamente, o con servizi aggiuntivi (auto o parcheggio), ti ricordiamo che l’attuale comunicazione interessa solamente il volo sopra indicato e non ha effetti sulle altre tratte.
Qualsiasi richiesta di variazione relativa ai voli/servizi aggiuntivi non coinvolti, seguirà le regole tariffarie del fornitore come indicato nella mail di conferma.

Ti preghiamo di comunicaci entro 72 ore dalla ricezione di questa email se preferisci scegliere una soluzione di viaggio alternativa o chiedere un rimborso. Puoi farlo rispondendo a questa email o chiamandoci al numero 0039 02 87367865 (dal lunedì alla domenica 24h/24 - numero di rete fissa nazionale, il costo dipende dall'operatore telefonico).

In mancanza di una tua comunicazione non potremo procedere con alcuna modifica o rimborso per il biglietto e il tuo viaggio rimarrà cancellato.

Grazie in anticipo per la risposta.

Un cordiale saluto,


Servizio Clienti
lastminute.com

0 Citovat

Obávám se, že tady není moc co radit. Buď akceptuješ změnu nebo můžeš požádat o storno a oni ho možná milostivě provedou. Je to pešek, který se bohužel stává... Každopádně ti přeji, ať cesta vyjde!

0 Citovat

Ja by som si skusil najst ich lety alebo codeshare ktore by mi vyhovovali a poslal by som im to ci to nemozu prebookovat na tie ktore mi vyhovuju. Riesim podobnu situaciu s Air China. Tiez nam zrusili jeden let a presunuli ho tak ze nam vobec nevyhovoval a cesta sa nam z 20 hodin natiahla na 40. Nasiel som si uplne nove lety ktore mi vyhovuju a preposlal im to ze nam zmena nevyhovuje a vyhovovalo by nam to takto a po tyzdni mailovania poslali nove letenky.

0 Citovat

Nikdy se mi to nestalo, takže netuším jaká mám práva a jak v této situaci jednat, ale když mi způsobily problémy, tak nemohu po nich chtít třeba hotel na letišti (pro případ, že bych letel přesně o 24h dříve) a nebo prostě zaplatit novou letenku o kterou přijdu, když poletím o den déle ..? Pešek to je, další letenku k tomuto letu jsem si koupil předevčírem ..

0 Citovat

Nějaké informace z Ohňové země?
Doporučené hotely, půjčovny aut, autobusová spojení, výlety za tučňáky, jak na ledovec...........

0 Citovat

Dnešní masivní odlamování ker z ledovce Perito Moreno!
http://www.theguardian.com/world/video/ ... pses-video

Myslím, že se docela zásadně změnila jeho podoba. Takhle jsem ho viděl na začátku února.

0