Caute, asi niektori tu urcite vyuzili akciu zo zaciatku roku s Cebu Pacific z Dubaja na Filipiny, my sme sa vratili minuly tyzden a tu su nejake poznatky:) http://tonicov.tumblr.com/post/134975476301/filipiny .

cez Dubaj na Filipiny 11/2015

Založil ve fóru Cestopisy

6 reakcí

Caute, asi niektori tu urcite vyuzili akciu zo zaciatku roku s Cebu Pacific z Dubaja na Filipiny, my sme sa vratili minuly tyzden a tu su nejake poznatky:)
http://tonicov.tumblr.com/post/134975476301/filipiny

0

Super napísané, na niektorých riadkoch som sa dobre zasmial smiley smiley

Niečo podobné by sa mi inak dosť páčilo, nevie niekto poradiť, že s akou pravidelnosťou sa vyskytujú tie Cebu akcie? Prípadne, že ako to najlepšie sledovať.. smiley

A len tak pre zaujímavoať, koľko vás to celé vyšlo?

0 Citovat

od tej akcie som cebu prilis nesledoval, mozno pomoze appka smiley
https://play.google.com/store/apps/deta ... ific&hl=en

Kompletne aj s par darcekmi to vyslo cca 800 euro na osobu (v cene aj napr. vlak do Prahy, +pridany jeden kufor na Cebu, strava, par darcekov). Ale da sa povedat ze Dubaj zozral tretinu rozpoctu (ubytko najma)

0 Citovat

Pekne napisane, najlepsie su frazy paru drobne a nakoniec sa dozvieme ,ze ta to stalo 800€ smiley O necele 3 mesiace ma caka podobna trasa, tak si ma naladil, ze by som siel aj hned zajtra smiley Ubytko na filipinach ste riesili dopredu ci naslepo? Kolko vas stalo taxi v dubai? Sam som zvedavy ake to bude, ale za 135€ som snad "krok" vedla nespravil smiley

0 Citovat

ono sa lahko to nazbiera a az 800 euro mi to pride vzdy lepsie ako 600 euro za all inclusive v Turecku (bez letiskovych poplatkov ako radi davaju smiley)
Taxik sme v Dubaji vyzuili len dva razy, raz z letiska, kde bol priplatok 25 AED (inak by cesta stala tak 20) a raz nas za 20AED zobral zo Souk Madinat k Mall of Emirates, ale to "nacierno".
Ubytko na Filipinach sme mali cez booking.com, ale kedze bolo take ako bolo, na druhy den sme si nasli po hodine hladania dalsie (a to sme si vyberali z troch).
Ono keby si sa stravoval len na ulici, alebo mimo turistickych restauracii, nebral taxi, nepil pivo (na filipinach stoji flasa tretinkoveho az euro:D) spal v najlacnejsich hosteloch, tak kludne by sa to dalo zosekat na 500 euro na osobu. Lenze asi niekedy to nestoji za to sa zobudit rano este viac unaveny ako vecer:D Rozpocet ratat tak cca 25-30 euro na den max na Filipinach, ubytko, stravka a miestna doprava, potom uz len zalezi kolko clovek investuje do napr. island hoppingu:)

0 Citovat

Ja niesom narocny cestovatel, ale svaby zase na izbe mat nemusim smiley Inac to az tak s cenami drasticky nevyzera, to v Izraeli som platil tolko na den len za ubytko. Este ma zaujima imigracne, nejaka procedura ako ma izrael? Nemam od neho peciatku v pase, ale nevypytuju sa na to?

0 Citovat

v dubaji nic, pozrel pas, odfotil si ma, supol peciatku a vybavene. Filipiny rovnako.
A tie svaby boli len v Manile, tam asi boli vsade smiley

0
6 reakcí