Zdravím všechny zapálené cestovatele, V jižní Franci (přesněji v Mandelieu La Napoule, které se nachází kousíček od Cannes) pobývám již druhým rokem a ráda se podělím o tipy na nejhezčí místa a výlety po francouzské Riviéře a Provence. Také se dozvíte kam se podívat pokud cestujtete po francouzských, švýcarských nebo italských Alpách. Lákájí vás slevná letoviska jako je Cannes, Nice nebo Saint Tropez? Přečtěte si plusy a minusy těchto populárních přímořských středisek. [odkaz smazán administrátorem - komerční sdělení] Snad se dozvíte něco užitečného a fotky vám budou inspirací na příští dovolenou Přeji příjemné počtení:) .

Azurové pobřeží, Francie - kam se určitě podívat

Založil(a) ve fóru Cestopisy

2 reakce

Zdravím všechny zapálené cestovatele,

V jižní Franci (přesněji v Mandelieu La Napoule, které se nachází kousíček od Cannes) pobývám již druhým rokem a ráda se podělím o tipy na nejhezčí místa a výlety po francouzské Riviéře a Provence. Také se dozvíte kam se podívat pokud cestujtete po francouzských, švýcarských nebo italských Alpách.

Lákájí vás slevná letoviska jako je Cannes, Nice nebo Saint Tropez? Přečtěte si plusy a minusy těchto populárních přímořských středisek.
[odkaz smazán administrátorem - komerční sdělení]

Snad se dozvíte něco užitečného a fotky vám budou inspirací na příští dovolenou

Přeji příjemné počtení:)

0

Akorát jsem se nic nedozvěděl, kromě nabídky ubytování... Nepůsobí tam s vámi člověk s iniciály LH? Připomíná mně to jeho rukopis smiley

0 Citovat

Také jsem se nic nedozvěděl, pro mě je to obyčejné komerční sdělení smiley

0
2 reakce