CITI přejmenováno na Raiffeisenbank Lounge. Vstup pro vybrané prémiové karty - má někdo přehled na které se vstup vztahuje? http://www.prg.aero/cs/sluzby-cestujici ... nk-lounge/ .

Praha T2 - Raiffeisenbank Lounge

Založil ve fóru Trip reporty z letu

8 reakcí

CITI přejmenováno na Raiffeisenbank Lounge. Vstup pro vybrané prémiové karty - má někdo přehled na které se vstup vztahuje?

http://www.prg.aero/cs/sluzby-cestujici ... nk-lounge/

0

No jasně, dnes jsem to řešil osobně v RB..

Vstup zdarma se vzahuje pouze na kreditní karty/pozor ne debetní / MasterCard® World, MasterCard® World Elite) Je to na tá kartě napsané.
Je dobré sebou mít take identifikační kartu Elite program. Jinak vstup dalších osob je 850 kč.

0 Citovat

Na obyčejnou MC World? Tomu nevěřím smiley

Jinak jsem na to dotazoval na fb profilu Raiffky, kde mi odpověděli zhruba takto:
Dobrý den, Lukáši, bezplatně mohou salonek využít držitelé těchto karet: RB zlatá karta od MasterCard se symbolem letadla na zadní straně, FWR kreditní karta, RB Gold Card od VISA a také původní Citi Gold karta.

0 Citovat

Zrovna jsem se chtěl říct to samé, pokud by to bylo na MC World v rámci Elite, tak si jsem jistej, že by se tím MC ihned kasala. Navíc zdarma, když už nyní zpoplatnili i vlastní salonek.

0 Citovat

nebylo to myšleno jen na vlastní RB kreditní karty world? ... nikoliv všechny world jako třeba původní citi a další

0 Citovat

Tak si přečti co citoval v té odpovědi Lucx, všechno co tam zmiňujou jsou prémiové a gold karty, rozhodně ne obyčejná World, ani od Raifky

0 Citovat

Škoda že ne prémiové karty jiných bank. Třeba ČSOB MasterCard World Elite smiley

0 Citovat

Na telefonické lince mi sdělili, že se vstup týká jen ČSA kreditky, tedy https://www.rb.cz/osobni/kreditni-karty ... -karta-csa. Píší, že v prvním měsíci po 5000 Kč útratě dostanu 20 tisíc mílí a jednu míli za každých 25 kč. Na první pohled to zní hezky, ale ČSA nevěřím. Takže si na T1 salónek musím nechat zajít chuť smiley Anebo Erste ..

0 Citovat

Nema nekdo voucher do salonku na T2?? mel bych zajem..

kdyztak PM smiley

0
8 reakcí