zdravim, minuly vikend sme si trosku polietali a posoferovali po Krakowe a Gdansku s okolim, tak tu su moje poznatky http://tonicov.tumblr.com/post/148286560141/zurek tl;dr: Gdansk je uplne top, vela zapadnych miest sa moze schovat  .

Predlzeny vikend v Krakowe a Gdansku

Založil ve fóru Cestopisy

My jsme loni bydlely ve Five Point Hostel, rozhodně doporučuju, ubytování a snídaně naprosto super. Bohužel v tvém termínu už mají obsazeno, ale třeba se bude hodit někomu dalšímu ;)

0 Citovat

tak 4 dni v Polsku (pol dna Krakov a nasledne obehnuty Gdansk, Gdyna a Sopot) hodnotim velice pozitivne. Velmi pekna architektura v centrach (aj ked Gdyna vyzera ako Vrutky v 83tom), vyborne jedlo aj v lacnych restauraciach, vela druhov pivka, dobra lacna doprava, pohode ludia a kedze nam vyslo pocasie tak aj super den na plazi. Cize vrelo odporucam, na 3-4 dni dobra volba.

Ak by niekto zhanal ubytko, tak viem odporucit jeden apartman , ktory uvadza na bookingu uz konecnu, pevnu cenu, nepriplaca sa za upratovanie a pod. a check in je kedykolvek a bez doplatku (co neplati pre zvysnych asi 90% apartmanov v Gdansku)

0