Ahoj, našel by se někdo, mladý pár, dvě kamarádky, kteří by se k nám přidali na dovču do Thajska? Zatím jsme 4 (pár a dva naši kamarádi), proto bychom rádi vyvážili stavy mužů a žen na cestě Klidně se ozvěte, budeme rádi. EDIT: chceme podniknou x výletů, Ang Thong National Park, Koh Tao + Koh Nan Yuan, Koh Taen. Zbytek po domluvě  .

Thajsko - Koh Samui + Bangkok (29.12 - 26.1.17)

Založil ve fóru Hledám spolucestujícího

1 reakce

Ahoj, našel by se někdo, mladý pár, dvě kamarádky, kteří by se k nám přidali na dovču do Thajska? Zatím jsme 4 (pár a dva naši kamarádi), proto bychom rádi vyvážili stavy mužů a žen na cestě smiley Ubytko v domě na Koh Samui a posledních pár dní bychom si nechali na návštěvu Bangkoku. Vše je na domluvě smiley Klidně se ozvěte, budeme rádi.
EDIT: chceme podniknou x výletů, Ang Thong National Park, Koh Tao + Koh Nan Yuan, Koh Taen. Zbytek po domluvě smiley samozdřejmě nějaká ta párty, chill atd.

0

EDIT2: neni problem kdyby se někdo přidal v průběhu třeba na 14 dni nebo jak vám to bude vyhovovat. Ubytování na ostrově vyjde velmi dobre v luxusních domech, které jsou ovšem pro 6 lidi a více, - pak to začíná byt cenově zajímavé.

0
1 reakce